Идеи за новогодишни подаръци

Подаръкът е настроение, отношение, обич, послание. Всеки детайл, всяка малка подробност разкрива мислите ви. Дори преди развързването на панделката, притежателят на подаръка може да почувства емоцията на онзи, който го е избрал…

Празниците са тук. Сигурно ще ви е интересно да научите няколко идеи за подаръци. Ако сте от тези, които винаги се подготвят с тях месеци преди празниците, запазете си някоя идея, запишете си я в бележника и я използвайте идната година. Ако пък сте от хората, които често оставят всичко за последния момент, действат импулсивно в избора на подаръци и често си позволяват волността да подаряват такива, след като са минали празниците, тази статия също ще ви се стори интригуваща.

Мечти по Тоскана

Покана за пътуване до романтична Тоскана , но без думи и без фиксирани дати – бутилка ароматно вино от майсторите на зелените долини би казала всичко вместо вас. Вместо пожелания, добавете списък с някои от нещата, които бихте искали да реализирате под небето на Тоскана и то в приятната компания на избраника си…   

Грижа в действие

Как би трябвало да изглежда подарък, който обещава здраве, самочувствие и младост? … Навярно с пухкава, уханна текстура, в бурканче със златиста или сребърна капачка и марка, която заслужава доверие. Напоследък все повече хора избират да подаряват бяла козметика на любим човек, родител, приятел… Грижата за себе си никога не е демоде.

Високо, високо…

По празниците никой не мисли за ограничения и правила. С един жест можете да изпреварите времето и да насърчите здравословния баланс, преди да се наложат стриктни ограничителни мерки. Подарете ваучер за посещения на групови занимания по канго джъмпс – спорт, забавление и грижа за себе си в едно цяло, което ще помогне да се намали хаоса в естествения биологичен ритъм.

Малко сладко приключение

Ако имате усещането, че нещата, които се откриват в търговските центрове са малка част от онова, което вашият скъп приятел, любим човек или родител заслужава, подходете с повече креативност и покажете личното си отношение. За целта ще са ви необходими един цял следобед, достъп до интернет, компютър и празен диск. Изберете точно онези няколко песни, които са значещи, разпознаваеми и свързани с най-ярките ви емоции с човека, за когото са. Създаването на уникален диск е от онези подаръци, които се противопоставят на материалното и заявяват нескрита претенция за истинско, неподправено и специално отношение.  

Не просто бизнес, а любов

Ако търсите начин да кажете на някого, че се възхищавате на работата му или подкрепяте желанието му да я смени, подходящ начин да го направите, са дузина визитни картички. Не залагайте на класиката – колкото по-малко присъства, толкова по-добре. Развинтете въображението си – използвайте печат върху дървесина, лазерно гравиране върху метални плочки или прозрачни плоскости. Всичко иновативно, модерно и все пак стилно, ще се впише.

Щипка пи щипка

За онези, които обичат зимата и уютните вечери, в присъствието на приятели и ароматен чай, можете да направите собствена селекция от ароматни билки и цветя. Да сътвориш чай изисква точно толкова финост, прецизност и отдаденост, колкото създаването на парфюм. Започнете с основните компоненти – зелен чай сенча, релаксиращи билки или уханни цветя, подчертайте с присъствието на жасмин или канела, добавете щипка релаксираща пасифлора, ободряващ портокалов цвят или екзотичен ройбос… комбинациите са безкрайно много. Запечатайте в бурканче и добавете пожелание – кратко и значещо.

 

И не забравяйте картичката – семпла, но с вашия почерк, а вместо пожелание - нещо лично, кодирано, тайно. Завършете не с подписа или името си, а с обещание – „Ще те подкрепям винаги”, „Няма да пропусна нито ден да бъда с теб”, „Вярвам в теб”, „Има неща, за които винаги ще съм ти благодарен/на”… 

Оставете коментар

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах