Най-добрият начин да отпразнувате Коледа според вашия зодиакален знак

Всеки зодиакален знак носи своите характерни особености. Когато познаваме характера на Телеца, чувствителността на Рака или магнетичното присъствие на Близнака, лесно можем да предвидим как те и всички останали знаци биха предпочели да празнуват. Ще сбъркате много ако се опитате да убедите Лъва да отпразнува празниците у дома. Не предлагайте това на темпераментните Стрелци и Овни. За тях изберете весело място с повече музика и нови хора, пред които да могат да демонстрират завладяващото си присъствие. Ако имате до себе си Козирог или Риби, знайте, че планираното пътешествие извън страната е повече от добра идея. Вместо това, Телецът и Ракът обичат уюта на дома и по-тесния приятелски кръг.

 

Подготвихме хороскоп, в който ще откриете как родените под всеки зодиакален знак е най-подходящо да отпразнуват коледните празници.

 

Овен

Хората от този зодиакален знак обикновено са независими и темпераментни, така че семейните традиции и прекалено многото време, прекарано у дома, ги карат да се чувстват не на място. Въпреки това, ако успеете да ги убедите, те не само ще се съгласят да отидат на планираната семейна вечеря, но и ще съумеят да демонстрират добро настроение и уважение към всички.

 

Телец

Телецът може да прекара седмици наред в подготовка и планиране на всеки детайл по празничната вечеря. Макар Телците да се радват много на коледните и новогодишни празници, те предпочитат спокойствието. Отведете любимия си Телец на далечно романтично място, където да се насладите на природата, уединението и изискани ястия.

 

Близнаци

Това, което Близнаците харесват най-много от коледния сезон, са многобройните тържества. Бъдете внимателни, Близнаците обичат партита толкова, че ще се опитат да откликнат на всички покани и дори да организират собствено. Ако имате любим Близнак до себе си, пригответе си повече от един празничен тоалет – ще празнувате цял Декември.

 

Рак

Ракът обича Коледа и проявява изключително въображение, когато пресъздава духа на коледните празници у дома. Докато се наслаждавате на приятната компания и уюта в дома на рака, не пропускайте да намерите начин да покажете благодарността си. Представителите на този знак харесват вниманието и признанието.

 

Лъв

У всеки Лъв живее дете, което коледните празници успяват да извадят наяве. Не се опитвайте да задържите Лъва на едно място за празниците. Организирайте парти навън, срещи с приятели, планирайте вечери, дори екзотично, далечно пътуване. Този зодиакален знак обича динамиката и вниманието, затова предпочита повече хора край себе си.

 

Дева

Някои от представителите на този знак обичат да бъдат център на вниманието и да подготвят партита, в които са главните герои, а други - предпочитат да помагат на онези, които се нуждаят от тях. Не забравяйте, че сърцето на девата е там, където са най-близките й. Споделете намеренията си, преди да планирате нещо с любимите си Деви. Те не си падат по изненадите.

 

Везни

Те традициите на Коледа. Везните не обичат да харчат излишно, затова очаквайте подаръци, които не са скъпи, но за сметка на това са подбрани с изключително внимание и послание. Не се сърдете на любимата си Везна за променливото настроение. Вече знаете, че този зодиакален знак винаги се опитва да намери хармония, въпреки че не винаги успява.

 

Скорпион

Скорпионът е добър и чувствителен по природа, затова не бива да е изненада, че понякога представителите на този зодиакален знак се вдетиняват. Те се радват много на коледния период и харесват традициите. Не пропускайте да изберете на любимия си Скорпион подарък, който наистина да демонстрира отношението ви, дори и ако се налага да похарчите повече.

 

Стрелец

Те не биха имали нищо против да прекарат Коледа в непознат град. Стрелците са будни и иновативни. Няма смисъл да настоявате да промените това. Вместо това, сложете малко дрехи в куфара си и заминете с тях където и да е. Те ще променят представата ви за забавно и смело. Да има някого, на когото безусловно може да разчита, е най-големия подарък за Стрелеца.

 

Козирог

Козирозите не са традиционалисти и може да планирате Коледа извън дома. Козирозите харесват усещането, че са недостъпни и обичат природата, така че винаги можете да планирате приказна Коледа в къщичка сред гората. Представителите на този знак обичат лукса – не пропускайте да се погрижите за детайлите. Спечелите ли ги веднъж, ще имате обичта им завинаги.

 

Водолей

Повечето от Водолеите възприемат Коледа като възможност да демонстрират своето волно и жизнерадостно усещане към живота. Не говорете с представителите на този знак за пари и материални придобивки по Коледа. Водолеят ще се радва да види около себе си малко повече духовност. Хората, които принадлежат към този зодиакален знак обичат да се забавляват и не биха пропуснали нито една покана за това.

 

Риби

Рибите са мили и грижовни, а коледните и новогодишни празници са подходящ момент да го демонстрират. Ако отдавна планирате да разкриете чувствата си към представител на този знак, предстоящите празници са повече от подходящи. Рибите са чувствителни и магията на Коледа засилва това. Възползвайте си и спечелете сърцето им.

Оставете коментар

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах