Подробно търсене

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ЮНИ 2018

 

Овен (21 март-20 април)

Сантименталните и приятелски отношения ще бъдат на преден план този месец, мили Овни. Вървите малко по малко по стълбата на успеха и трудностите не ви притесняват. Умеете да подбирате перфектно ходовете. Предприемате организирани и ефективни действия за постигане на целите си. Подкрепата на близък ще е полезна. Любовният ви живот е във възход.

 

 

Телец (22 април до 21 май)

Крачка след крачка  ще успеете да заемете мястото, което желаете в професионален план. Някои от тревогите, които ще трябва да преодолеете, ще бъдат с кратка продължителност и нещата бързо ще се подредят. Радвате се на материалната си сигурност. Не идеализирайте всичко, още по-малко бъдещето си, за да не пропуснете да оцените вашите настоящи постижения.

 

 

Близнаци (22 май-21 юни)

Чувствате се по-свободни от всякога да изразите това, което чувствате и мислите. Това ще улесни вашия личен и социален живот. Ако се насладите на този период и прецените добре колко усилия в кое начинание да вложите, ще се изправите пред нови лични и професионални успехи. Определете сами своя ритъм и правете това, което ви харесва най-много.

 

 

Рак (22 юни-23 юли)

 

През този месец можете да визуализирате най-добрите перспективи в живота си. Наистина успехът и късметът са очевидни и разгръщат пред вас нови възможности. Загърбили сте всичко, което принадлежи на миналото и не поглеждате назад. Радвате се на усещането, че най-накрая имате всичко, за да се чувствате щастливи.

 

 

 


Лъв (24 юли-23 август)

Вашите страхове и несигурност се разсейват и бавно намирате  решенията, които търсите. Стремите се да избегнете всякаква предубеденост и да приемете нещата такива, каквито са. Създалите се обстоятелства ви провокират да преразгледате концепцията си живота. Появяват се неочаквани истини, които ще отворят очите ви към щастието.

 

 


Дева (24 август- 23 септември)

Не позволявате на нищо да ви отклони от пътя ви и устремено вървите към целите си. Каквото и да се случи, мислете за утре, организирайте работата и ежедневието си и приоритизирайте нещата по най-добрия възможен начин. Доверете се на инстинкта си, ако в някакъв момент изпитате колебание. Отстоявайте независимостта си на всяка цена.


Везни (23 септември-22 октомври)

Усърдни сте и отдадеността ви ще е решаваща в опитите ви да се интегрирате в нова среда. Заложете на активността, вместо на съпричастността като ваше положително качество, за да спечелите позиции. В романтичен план нещата вървят отлично и може би имате усещането, че сте открили своята половинка. Не изисквайте прекалено от себе си. Планирайте пътуване.

 

 

 

Скорпион (24 октомври-22 ноември)

Не винаги имате контрол над подредбата на събитията в живота си, затова приемайте нещата философски и продължете напред. Надарени сте с независим и любопитен ум и имате редкия талант да създавате тенденции, вместо да ги следвате. Неслучайно професионалните ви умения са изключителни. Не се колебайте да повдигнете важни въпроси относно отношенията ви с близък.

 

 

 

Стрелец (23 ноември-21 декември)

Никой не умее да се възползва от времето така, както вие, което ви позволява да се движите напред, без много трудности. Дискретността е ваше предимство: нямате склонността да се разкривате излишно. Много от вас ще изпитат желание да се погрижат за дома си, да внесат нови идеи, декорация, стил. Търсите идеалното място на живот - такова, в което да се установите завинаги.

Козирог (22 декември-20 януари)


Дори при най-безобидната неудобна ситуация вие съумявате да управлявате перфектно емоциите си и да постигнете контрол над положението. Решителни сте и организирани и това се забелязва и цени. В края на месеца имате усещането, че завършвате определен етап от живота си. Поемете си дълбоко дъх и се оставете на вътрешния си импулс да ви води.

 

 

Водолей (21 януари-19 февруари)

 

Обичате спора - за вас той е начин да докажете категорично лидерството си. Ще трябва да успокоите енергията си. Непокорството и волният ви дух имат своите предимства, но и са причина често да сте в основата на конфликти. Не забравяйте близките си и се възползвайте от всеки момент да прекарате време с тях. Бъдете по-внимателни към детайлите.

 

 

Риби (20 февруари-20 март)

Имате безпогрешно вътрешно чувство за правилната посока, в която да насочите усилията си. Казвате каквото мислите. Сърцето и умът ви рядко се раздвояват и това ви прави уверени и силни. Периодът е плодотворен по отношение на професионалните ви ангажименти. Вслушвайте се в съветите на близките си и ще знаете как да постъпите в труден момент.

 

Сподели

Оставете коментар