Подробно търсене

Хороскоп за месец юли

Овен (21 Март-20 Април)

Мили овни, ще трябва да намалите скоростта и да се посветите на това, което предстои. Време е да реорганизирате плановете си. Предстои ви период, в който приоритетите ви ще се пренаредят. Този месец може да се наложи да разрешите и въпроси, свързани със семейството или работната среда. Юли ще ви подонесе приятни мигове в романтичен аспект.

Телец (21 Април до 21 Май)

Ще намерите финансовата подкрепа, която търсите. За мнозина от вас ще започне етап на интензивно обучение. Ще искате да откриете нови пътища, да преоткриете себе си, да смените визията си или работата си. Възможни са нови запознанства, които ще са обогатяващи и вдъхновяващи за вас.

Близнаци (22 Май-21 Юни)

Периодът е силно благоприятен за дейности, които ви откъсват от рутината. Колкото повече време отделите за себе си, толкова по-заредени и щастливи ще се почувствате. Краят на месеца е подходящ за сключване на  споразумения, подписване на договори. По отношение на любовта, ще имате възможност да видите от друга светлина партньора си и да го оцените.

Рак (22 Юни-23 Юли)

Възможно е, мили раци, да се сблъскате с противоречиви ситуации. Приемете го като изпитание на търпението ви. Останете спокойни. Предстои да поемете по пътя на стабилността и истински удовлетворяващо професионално развитие. Ако планирате интериорни промени у дома, сега е най-подходящото време. Любовта е симбиоза, едно романтично приключение без край.

Лъв (24 Юли-23 Август)

Периодът изисква анализ на резултатите, постигнати до този момент. Водете се от вътрешните си усещания за приоритетите си и не се противите да се адаптирате към обстоятелствата. Бъдете предпазливи и по-сдържани, когато става въпрос за важни решения. Не опитвайте да криете чувствителността си, по-скоро дръжте под контрол емоциите си.

Дева (24 Август- 23 Септември)

Мили деви, пред вас се открива възможност да стартирате важни проекти, планирани от дълго време. Ще имате възможност да разкъсате стари вериги и да се изправите пред живот, който е в по-голяма степен в унисон със собствената ви природа. Ще имате приятни моменти, споделени от нови хора в живота ви.

Везни (24 Септември-23 Октомври)

Активният социален живот, който водите напоследък, ви среща с хора, които могат да повлияят положително кариерата ви. Много от вас ще намерят истинското си призвание или ще преоткрият страстта към онова, с което вече се занимават. Пътуванията ще бъдат друга голяма възможност през този период. Една случайна среща може да доведе до романтично приключение.

Скорпион (24 Октомври-22 Ноември)

Добър период да се посветите на задачите в работата си. Ще се радвате на възможността да помагате на другите, тъй като не ви липсва енергия, жизненост и позитивно отношение. Пътуванията ще са с работна цел. Нуждаете се от пространство и спокойствие и ги откривате. Благоприятен развой на романтичната ви връзка.

Стрелец (23 Ноември-21 Декември)

Предстои ви положителен етап, в който ще загърбите миналото. Ще се чувствате уверени, пълноценни и щастливи. Планирате смело и оптимистично. Месецът обещава хармония в партньорските взаимоотношения, а за онези, които не са намерили половинката си – вълнуващи срещи.  Моментът е подходящ за стартиране на детоксикираща диета, грижа за духа и здравето.

Козирог (22 дек-20 януари)

Както винаги, постигате с лекота всичко планирано. Някои неочаквани предложения може да представляват важно предизвикателство, което не бива да пропускате. Възможни са неочаквани приходи, които е добре да бъдат насочени към дома. Ще бъде възможно да отделите повече време на личния си живот. Периодът насърчава завой в полза на сантименталните проекти.

Водолей (21 Януари-19 Февруари)

Всичко, което предприемате в този период, ще бъде важно за бъдещето ви. Контролирайте прекомерната импулсивност и не подминавайте съветите на близките си. Постигате финансова стабилност. Професионалният ви успех ще зависи от способността да делегирате и да се обградите с подходящи хора. Романтиката ще заема важно място в личния ви живот през идните седмици.

Риби (20 Февруари-20 Март)

Умеете да се възползвате от всяка ситуация, дори най-сложната, за да обърнете нещата в своя полза. Доверете се на интуицията си, когато трябва да разпознаете моментите за действие или изчакване. Мнозина ще решат да учат, да участват в семинари или курсове, за да напреднат в кариерата си. Ще превъзхождате, ще постигате всяка своя цел, ще вдъхновявате.

Сподели