Подробно търсене

Хороскоп за месец януари 2019

Овен (21 март-20 април)

Венера събужда емоциите ви и предизвиква експлозия от чувства. Ще се потопите с лекота в красива влюбена приказка. Склонни сте да идеализирате вашите взаимоотношения и понякога ви липсва реализъм. Дръжте краката си здраво стъпили на земята през януари. Започвате годината със стил и успехи - резултат от много положени усилия и търпение.

 

Телец (22 април до 21 май)

Месецът започва с нови планове и идеи. Имате идеалните доверени лица, за да стигнете бързо до успеха. Не се захващайте с прекалено амбициозни проекти. В личен план нищо не може да ви спре да обичате всеотдайно, да търсите партньора си или да се приближите до него. Внимавайте с настроенията, които могат да нажежат атмосферата на работното ви място.

Близнаци (22 май-21 юни) 

Оставате верни на себе си и внимателно обмисляте всяка постъпка. Избягвайте съмнителни проекти. В личен план имате всичко необходимо, за да се радвате на хармонични отношения. Опитайте да се вслушвате малко повече в думите на половинката си. Във ваш интерес е да не налагате плановете си. Споделете идеите си и заедно определете посоката, в която да поемете.

 

Рак (22 юни-23 юли)

Ще се погрижите за своето благополучие, ще управлявате спечеленото с ентусиазъм и ще умножите инициативите. Всеки би се чувствал добре до вас. Избягвайте разпръскването на енергия в безполезни каузи, за да не бъдете разочаровани. Нищо не може да промени доброто ви настроение. По-добре споделете идеите си, преди да предприемете приключенски инициативи.


Лъв (24 юли-23 август)

Месецът ви дава възможност да изразите чувствата си, да използвате очарованието си, за да спечелите избраника си, да стоплите отношенията си. Излизането от рутината винаги се харесва на един уважаващ себе си Лъв. Оставете повече място за диалог в работните и личните си взаимоотношения. Обърнете внимание на нуждите и желанията на близките си.


Дева (24 август- 23 септември)

Цялото ви внимание е насочено към семейството. Умеете да обичате и знаете как да накарате другите да ви обичат. Януари ще премине под знака на емоциите и в крайна сметка ще постигнете целта си: да живее в любов и мир с всички. В партньорските си взаимоотношения направете всичко възможно да заобиколите ъглите и да насочите погледите си към нещо положително.

 

Везни (23 септември-22 октомври)

Отношенията с любимите ви хора ще се укрепят с конструктивен диалог. Умеете недвусмислено да предавате вашите послания, както и да изслушвате. Толерантни сте, особено когато любовта стои в основата на отношенията ви. На работното ви място дискусиите ще бъдат на дневен ред,а вие в центъра на дебата. Погрижете се дебатите да са отворени, нека всички говорят.

 

Скорпион (24 октомври-22 ноември)

Живеете в мир със себе си и това ви дава възможност да преосмислите много неща. Притежавате неустоим чар и няма да е трудно да впечатлите онези, които желаете. Бъдете предпазливи с прекалените амбиции, те ви тласкат към неблагоразумие. В романтичен план споделяте приятни моменти. Откажете се от ненужните покупки, които могат да навредят на семейния бюджет.

 

Стрелец (23 ноември-21 декември)

Мислите ви са насочени към миналото, за да пренаредите приоритетите си, да откроите същественото в живота си и да отдадете нужното внимание на истинските хора до вас. Възможно е неочаквано любовта да пламне в центъра на живота ви. Време е да заявите уверено чувствата си. Месецът е важен, за да решите какво искате за в бъдеще и да поемете съдбата си в двои ръце.

 

Козирог (22 декември-20 януари) 

Чувствате се независими. Фокусирани сте изцяло върху плановете си и върху себе си. В личните си взаимоотношения се чувствате спокойни и сигурни. За най-смелите си начинания разчитате изключително на доверен човек, който няма да ви предаде. Не бъдете крайни и твърде студени в отношението си към близък. Не отказвайте възможността за изненадващо пътуване.

 

Водолей (21 януари-19 февруари)  

Постарайте се да общувате така, че да не създавате недоразумения, основани на погрешно представяне на вашите намерения. Ако успеете да предадете посланията си без проблеми, месецът ще е приятен и ще ви даде възможност да реализирате плановете си. В любовните ви отношения всичко върви гладко. Бъдете търпеливи.

 

Риби (20 февруари-20 март)

Приоритетите в живота ви са наредени и използвате чара си, за да повлияете положително на вашата среда, с цел да постигнете желаното. Ако сте умерени в исканията си, ще получите повече, отколкото сте се надявали. Злоупотребите ли с даденото ви доверие, ще трябва да се върнете много назад. Няма да ви се наложи да чакате много, за да срещнете любовта.

Сподели

Оставете коментар