Подробно търсене

ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ МАЙ 2019

Овен (21 март-20 април)

През ума ви ще се завъртят много идеи. Някои бързо ще отхвърлите, но други ще провокират находчивостта ви. Венера е все още във вашия знак до 14-ти и това е последната ви възможност да отворите сърцето си, а защо не и да се влюбите. Не се впечатлявайте, ако попаднете в бурни води, използвайте дипломатичността си. Посоката е само напред.

Телец (22 април до 21 май)

Месецът е прекрасен за вас, мили Телци. Вашите комуникационни качества ви отличават, особено сега, когато сте по-красноречиви и уверени от всякога. Това е отлична възможност да преговаряте, затвърдите отношения, сключите договор или да утвърдите авторитета си. След средата на месеца се очаква подем в личния ви живот и любовта. Късметът е на ваша страна.

Близнаци (22 май-21 юни)

Чувствате се във вихъра си - енергични и ентусиазирани. Не се раздавайте и ангажирайте твърде много. Също така обмисляйте действията си и не прибързвайте. Очертават се инициативи от романтичен характер. Ако срещнете трудности, отдръпнете се и премислете нещата, рестартирайте. Любовта не е игра. Не провокирайте, ако нямате сериозни намерения.

Рак (22 юни-23 юли)

Първата половина от месеца е изпълнена с емоционални напрежения. Лесно може да се дистанцирате, така че да запазите спокойствието си. Бъдете внимателни с капризниченето или поне не го превръщайте в начин да подложите на тест онези, които ви обичат. Във втората половина на месеца се очаква да намерите отклик на емоциите си и пълен комфорт.

Лъв (24 юли-23 август)

Имате необходимост да изкажете гласно мнението си и да заявите категорично авторитета си, да участвате във вземането на решения. Ще е необходимо да контролирате определени свои изисквания към хората в обкръжението си. В края на периода се очаква да заздравите финансовото си положение. В личен план предстои да вземете важно сантиментално решение.

Дева (24 август- 23 септември)

Имате възможност да се успокоите и да се концентрирате върху важните неща в  живота си. Предстоят ви дискусии, а на някои от вас – пътуване. Личните ви взаимоотношения се развиват в ритъм, адаптиран към вашия темперамент и усещане. Имате възможност да изразите чувствата си. Приятелските ви връзки се засилват с проява на доверие и солидарност.

Везни (23 септември-22 октомври)

Възползвайте се от енергията, с която разполагате, за да приключите всички свои ангажименти в срок. Към средата на месеца се отдавате на лични емоции и това може да забави темпото ви. Избягвайте, доколкото е възможно, да застават в епицентъра на конфликти. Необвързаните ще имат възможност да омагьосат човека, който привлича вниманието им.

Скорпион (24 октомври-22 ноември)

Ще останете спокойни през първите две седмици от периода, очаквайки, че най-доброто предстои. Ако имате партньор, дайте най-доброто от себе си, за да стабилизирате отношенията си и да покажете категорично чувствата си. Думата ви има тежест в работната ви среда и това ви дава отлични възможности. Радвате се на добри дни и любяща среда.

Стрелец (23 ноември-21 декември)

През май личните ви отношения поемат динамичен и страстен обрат. Бъдете внимателни с обещанията, които правите. Не се забърквайте в спорове, които могат да породят по-мащабни вълнения. Времето е подходящо да обсъдите бъдещите си планове с партньора си, а ако сте необвързани - да признаете чувствата си и да започнете ново начало.

Козирог (22 декември-20 януари)

Личните ви проекти се развиват добре. Не се оставяйте да почивате на лаврите си, останете активни и смело чертайте нови цели. Обърнете внимание на пълната луна – чувствена, пламенна и малко тайнствена – всичко необходимо за една вълшебна, решителна среща или важна стъпка във вашата връзка. Любовта е на преден план.

Водолей (21 януари-19 февруари)  

Периодът ви прави много креативни и вдъхновени. Пълни сте с нови идеи, които искате да споделите. Вашият ентусиазъм е добре приет от вашите колеги. Убедителни сте и това мигновено печели одобрението и симпатията на обкръжението ви. Това е моментът да предложите всички онези подобрения, които обмисляте в името на общия интерес.

Риби (20 февруари-20 март)

Вероятно ще се наложи да се адаптирате към оживените и дори напрегнати взаимоотношения в обкръжението си през първите две седмици. Това не бива да ви кара да се чувствате несигурни. Втората половина от периода обещава благосъстояние, успокояваща рутина, нежност, финансова стабилност, любящи, споделени взаимоотношения. Възползвайте се.  

Сподели