Подробно търсене

Хороскоп август 2018

Овен (21 март-20 април)

Вашата вътрешна енергия е градивна. Знаете как да се справите с малките недоразумения, включително умеете да се възползвате от всяко обстоятелство. Планетите ви подкрепят, но все пак не дърпайте дявола за опашката. Уважавайте и спазвайте правилата, които сами сте си поставили. Избягвайте прибързаните решения или капризи.

Телец (22 април до 21 май)

Оставате силно свързани със земята и сте посветени на изграждането на бъдещето си върху утвърдени ценности. Умеете да използвате уроците, които сте получили от живота. Не се затормозявайте със съмнения. Ще получите малки жестове, свидетелство за обич. Любовта може да почука на вратата ви. Вземете със себе си волния си дух и се отдайте на приключението.

Близнаци (22 май-21 юни)

Вие сте център на внимание и привличате симпатии още повече. Този период ви носи късмет и ви позволява да поемате определени рискове. Каквито и да са, умението ви да общувате е от решаващо значение за успеха ви. Предстоят ви събития, които изискват солидна организация. Не се съпротивлявайте на възможностите в романтичен план.

 

Рак (22 юни-23 юли)

 

Възможно е да се появят дребни пречки, но те в никакъв случай няма да усложнят живота ви. Вие сте способни да видите реалността каквато е и да намерите най-подходящия начин да се радвате на живота си, докато не пренебрегвате себе си. Вашата интуиция ви води и пази. Не казвайте винаги онова, което мислите. Това не е нещо непременно лошо.

 

Лъв (24 юли-23 август)

Стоите непреклонно зад своите решения и това ви помага да изразите себе си. Това е начина, по който ще постигнете стъпка по стъпка плановете си, без да нараните никого. Отделете си време за почивка, това ще ви помогне да видите по-ясно целите си. Възползвайте се от всяка възможност да бъдете с любимите си хора.

 

Дева (24 август- 23 септември)

Имате спокойствието, което е нужно, за да се наслаждавате с вкус на земните удоволствия. Оставяте се да бъдете отвлечени от реалността и се радвате на живота според вашите желания и чувства. Онези, които ви обичат, оценяват вашата очарователна, готова на компромис страна. Не отказвайте подкрепа на приятел в нужда.

Везни (23 септември-22 октомври)

Това е стабилен период, който ви прави спокойни и готови да градите нови проекти. Вашият буен темперамент е сякаш укротен и живеете в мир със света и себе си. Семейство, приятели, взаимоотношения - всичко върви чудесно. За онези от вас, които започват връзка, тя вероятно ще продължи дълго време. Ще живеете напълно в емоциите си.

Скорпион (24 октомври-22 ноември)

Някой може да се опита да действа срещу вашите интереси, но не го позволявайте. Отстоявайте твърдо себе си. Възползвайте се от неочакваната помощ на непознат или от обстоятелства, които се подреждат във ваша полза. Нещата се случват както трябва още преди да сте направили планове как да ги постигнете. Ако сте последователни, ще стигнете далеч.

Стрелец (23 ноември-21 декември)

Възможно е много от вас да поискат да се втурнат в непознати и нови области – научни, работни, изследователски… Научавате неща, които преди са били непознати за вас. Пътят ви е осеян със носи вълнения. Доверете се на интуицията си и я следвайте без колебание във всеки момент. Все пак, малко хора знаят точно какво искат, а вие сте точно от тях.

Козирог (22 декември-20 януари)

Очертава се много положителен месец. Имате енергия в повече: иска ви се да излезете навън, да се забавлявате, да се възползвате пълноценно от живота. И го правите по своя начин. За някои от вас това е период, който благоприятства приятелските или романтични срещи. Сетивата ви са наострени към това, което се случва около вас и вземате със шепи от всичко.

Водолей (21 януари-19 февруари)

Бъдете търпеливи, когато става дума за проектите ви. Ако имате възможност да планирате ваканция, направете го. Това е най-доброто време за почивка. Радвате се на това, че сте успели да дозирате точните съставки, за да постигнете перфектния баланс в живота си. В любовта са възможни положителни изненади.

Риби (20 февруари-20 март)

Планетите създават магически кръг около вас. Напредвате със сигурност, особено защото сте организирани и последователни. Откривате нови хоризонти или се радвате на спокойствието да плувате в позната, приятелска среда. Това е време, в което моментите на споделяне са повече, потънали сте в мистерия, в неочакваното, в най-дълбокото.

Сподели