Грижа за здраве и красота

Грижа за здраве и красота

Интервю с Емилия ...............

Тя е красива, млада, отдадена на работата си, майка. Работи в сферата на красотата от 15 години. Завършила е специалност ,,Медицинска козметика'' и споделя, че е имала честта да бъде част от най-престижните за времето си дерматологични клиники. Казва, че обича да създава красота и да се грижи за самочувствието на своите клиенти. Затова се старае да бъде в крак с новостите на медицинската естетика и посещава различни курсове и обучения,  както в страната ,така и в чужбина.

В самия край на любимото ни лято се срещнахме с Емилия Иванова, за да поговорим за красотата, грижата за кожата и една нова процедура, на която все повече хора се доверяват. Научете коя…

 

Емилия, без какво не би започнала деня си?

Не мога да започна деня си без усмивките на моите деца и любимия ми човек. Те са моето вдъхновение.

Имаш ли си любими клиенти?

В днешно време, с информационните технологии, с които разполагаме, клиентите са изключително информирани. Българката е много суетна и това ме радва. Обичам клиенти, които знаят какво искат, обсъждаме заедно крайната цел, но в крайна сметка се доверяват на моя професионализъм.

Как да се погрижим за кожата в началото на есенния сезон? Има ли начин да върнем блясъка й и да запазим хубавия тен за по-дълго?

И така, вече сме на прага на есента, морските приключения са към своя край и трябва да подготвим кожата си за хладните есенни дни. Обикновено слънцето и морето дават своето отражение върху лицата ни. Ето защо се нуждаем от интензивна хидратация и подхранване на кожата. Всичко това може да ни предостави кислородната терапия.

Какво представлява тя? Какви резултати можем да очакваме?

Това е неинвазивна терапия, при която със силна струя под налягане в кожата се впръсква чист кислород и съответно серум, според индивидуалната нужда на кожата: хиалуронова киселина за хидратация, комплекс витамини за подхранване, серум от охлюв за възстановяване и др. Следва дълбок енергизиращ масаж и маска, отново съобразени с конкретното лице. Терапията е доста релаксираща и приятна.

Всеки ли може да се подложи на такава процедура?

Подходяща е за всеки тип кожа, дори много чувствителната, склонна към образуване на капиляри (Розацея), предразположена към атопичен дрматит, лишеи и др. Действа благоприятно дори на акнеични кожи.

Колко процедури са необходими?

Препоръчително е да се направи серия от 4-6 процедури през седем дни и по една поддържаща веднъж месечно.

Знаеш ли имена на холивудски и родни знаменитости, които използват метода?

Тази терапия е известна като терапията на Мадона. Тя използва процедурата доста често, особено когато се налага да придаде мигновен блясък на лицето при заснемане на фотосесии. Разбира се примерът й е последван от много други холивудски и родни знаменитости.

Ако приемем, че хидратацията посредством козметични продукти се допълва от вътрешната хидратация, какво допълва кислородната терапия? Коя е грижата, която подсилва ефекта отвътре?

Добрите здравословни навици, спокойствие, рационално хранене и повече щастливи моменти J

Какво би казала на всички, които държат на красотата си и полагат грижи за нея?

Бих казала на всички, които полагат грижи за красотата си, че един ден тази инвестиция ще им бъде върната: отплата ще е добрия външен вид, прекрасната кожа и следователно добро самочувствие, важно за всеки, за да се чувства добре и в хармония със себе си.

Може ли красотата да промени света? Кога едно лице е красиво?

Едно лице е красиво, когато тена е изравнен, има блясък, плътност и стегнатост ... и не на последно място… усмивка.

А красотата, тя винаги е била една от двигателните сили на човечеството. Не случайно всички се стремим към нея, целенасочено или подсъзнателно.

Какво ще пожелаеш на читателите ни?

Пожелавам на всички да имат положителни емоции, прекрасни хора до себе си, които да ги вдъхновяват и карат да се усмихват. И помнете: външната красота е отражение на вътрешната!

А на себе си?...

На себе си и на моите близки пожелавам здраве...

 

И ние ти желаем здраве, късмет и много, много вдъхновение! J

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах