Есенни тенденции при цветовете за коса

Есента отдавна е тук. Характерният й почерк включва удивителни, ярки цветове, които са вдъхновяващи и определящи, както за цветните модни решения, които дизайнерите представят на ревютата си, така и за външния ни вид – грима и косата.

коса

Ако смятате, че е настъпил момента да промените цвета на косата си, ще ви разкрием какви са тенденциите. Изберете най-модния цвят, който се съчетава безупречно със стила и чертите на лицето ви. Понякога в една толкова малка наглед промяна се крие ключът към разкриването на истинската красота и привлекателен вид.

Новините са добри: през този сезон тенденциите са толкова разнообразни, колкото пъстра е палитрата на есента навън. Въпреки това, изборът на цвят се подчинява на едно правило: той е толкова тъмен, златист или светъл, колкото позволява тена на кожата и цвета на очите.

Ако искате да опитате боядисването в домашни условия, не забравяйте, че цвета не трябва да бъде повече от два или три нюанса по-светъл от вашия естествен.  Това означава, че кестенявата коса може да прояви добре златисторуси или кестенява оттенъци, русата – платинени или медени. При червените коси, избор за промяна би могъл да е златистокафяв цвят с нюанси на розово или топли медени отблясъци. При брюнетките неустоимите шоколадови и  карамелени нюанси, подсилени със златисти или медни акценти, придават на косата разкошен вид.

Ако пък не сте готови за такъв вид промяна, съществуват малки трикове, с помощта на които можете да постигнете не по-малко впечатляваща и стилна визия.

Изберете един тон по-светъл нюанс и боядисайте отделни кичури от косата. Идеята е те да подчертават нежно чертите на лицето, попадайки небрежно близо до него за една закачливо-романтична визия. Подобна фина промяна би съчетала добре карамел или мед върху тъмни кичури коса, платинено или медено върху светлокафява или руса коса. Разбира се, ако имате повече смелост и желание да акцентирате това, разгледайте палитрата с по-отчетливи, пастелни тонове например лавандула или розово. Ако пък държите да сте в крак с най-новата тенденция, опитайте преливащи кичури или балеаж. Тази тенденция е любима на всички знаменитости и изглежда няма да излезе от мода. Възможно е да ви изглежда сложна за изпълнение, но това не е така. Съществуват ефективни продукти за употреба в домашни условия, с които ще постигнете безупречни резултати.

 

Насладете се на есента с красива, модерна и вдъхновяваща визия, която да отразява вътрешната ви красота и оптимистична нагласа.

 

 

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах