Да събудим красотата през есента

 Да събудим красотата през есента

ЕСЕН

 

Всички обичаме лятото. Макар че имаме няколко месеца през годината, за да му се насладим , винаги го изпращаме с носталгична въздишка и сме сякаш изненадани от студените утрини и по-късите дни. Слънчевите почивки, морето, ясното безоблачно небе и дълги лениви следобеди бавно се изплъзват, както пясъка, сграбчен в двете ни ръце.

Не тъгувайте. Всеки сезон е прекрасен и очарователен. Настройте се положително и е напълно възможно да се изненадате от това, как неусетно сте се влюбили отново - в златния разкош на есента.

Да посрещнем новия сезон в добро здраве, красиви и заредени. Може би вече си личи, че слънцето, бриза, пясъка и морската вода, на които безгрижно се радвахме, не са били особено мили и нежни към нас: по кожата се забелязват петънца и линии на дехидратация, а косата е загубила блясъка си.

Предлагаме ви няколко съвета, с които да събудите красотата си.

Операция Ексфолиация

Слънчевите лъчи и морските бани са приятни, но за кожата те са агресори. Ако в края на лятото погледнете кожата с увеличително стъкло, ще забележите сухите участъци, вроговяванията, петънцата. Всички те са нейния начин да покаже, че има нужда от помощ. Преди всичко е важно да се отстранят мъртвите клетки и замърсявания. Така кожата ще се обнови на повърхността, ще се насърчи регенерацията й и тя ще придобие по-сияен и здрав вид.

За целта изберете нежен ексфолиращ гел, подходящ за честа употреба. Нанасяйте с масажни движения два или три пъти седмично.

Операция Естествена хидратация

За хидратацията няма подходящ сезон - тя е необходима винаги. Използвайте нежна овлажняваща грижа с естествени растителни екстракти и кожата ви ще ви бъде вечно благодарна. Доверете се на съветите на експертите в избора на най-подходящия продукт за вас. Превърнете нанасянето му в ритуал и всеки път мислете за това, колко щастлива е кожата ви, когато се грижите за нея. Не забравяйте и за вътрешната хидратация - никой крем не може да постигне чудеса, ако не подсилите ефекта му отвътре.

Операция Сияен тен

Скрие ли се яркото слънце, кожата се отпуска и става монотонна. Възстановете тонуса и блясъка на лицето с маска с експресно действие. Тя ще заличи умората, ще достави радост на сетивата ви, ще направи сивкавия тен по-сияен и здрав.

Заложете на състав, в който са включени витамин С, ретинол, успокояваща лайка, розмарин, разкрасяващи масла.

Операция Красиви ходила

Ходилата помнят по-добре от нас всяка стъпка по безкрайните пясъчни плажове и непредвидимото морско дъно. И макар мазолите по тях да напомнят преживени хубави моменти, време е да се погрижете се за тях. Поглезете краката си с вана с подхранващи масла, урея и ароматна лавандула. Защитете ги с богат крем. Сега те са готови за топлите есенни обувки и дълги разходки по килима от пъстрите есенни листа. 

Операция Разкошна коса

Признайте си, че повече от веднъж това лято донякъде сте пренебрегвали косата си, скривали сте я небрежно под шапка и сте оставяли вятъра и слънчевите лъчи да играят с кичурите й. Време е да й се реванширате. Подхранете я щедро с маска, обогатена с витамини. Подсилете блясъка и красотата й с арганово масло и карите.

Есента е сезон на нови начала: започнете с грижата за себе си и я посрещнете в добро здраве и излъчващи красота. Имате въпроси? В аптеките ни ще намерите всички отговори…

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах