Честит празничен декември!

За мнозина Декември е просто последният месец от календара. За други той е най-празничният от поредицата месеци с буквата Р в сърцето, което значи малко повече студ и нужда от повече уютни вечери у дома - със или без повод. Има и трети тип хора, които напук на рутината на ежедневието, никога не са прекалено заети, ядосани или големи, за да се порадват на подготовката на Коледа и да предизвикат за пореден път детското у себе си, като се оставят да бъдат завладени от магията на декемврийските празници. 

 

Независимо дали го свързвате с края на още една година, студените дни, които карат сетивата ви да потръпнат или празничните традиции, които могат да стопят и леда навън, и разликата в годините на поколенията… декември е тук.

 

Той е в студените, забързани утрини, които се нуждаят от кротостта и мира на белия сняг; в мрачните дни, в които предпочитаме да подредим разрошените си мисли, без да обръщаме внимание на вятъра, който роши косите ни; в малките жестове от страна на любимите хора по празниците; в дългите страници от тефтерите, в които изписваме положителните аспекти от изминалата година и чертаем нетърпеливи планове за следващата…

 

Каквото и да ви е поднесла тази година, изберете онова, което най-силно ви е предизвикало, променило или дори преобърнало живота ви. Заключете го две думи, изпишете ги с главни букви, а после затворете очи и обърнете страницата. Пред себе си имате празен лист хартия и нови 365 възможности да придадете на живота си ново, по-живо, по-вълнуващо и по-положително  послание.

 

Екипът на аптеки Медея ви пожелава да посрещнете вълшебни коледни и новогодишни празници!

Оставете коментар

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах