Аптека Медея Стара Загора

Аптеки Медея отвори врати  и в Стара Загора

Заповядайте в най-новата аптека Медея, в град Стара Загора, бул. „Митрополит Методий Кусев“ 26 и се възползвайте от нашите Нови, Ниски цени, качествено обслужване, специални отстъпки, много награди и изненади.

 

В Аптеки Медея ще откриете богат асортимент от продукти за здравето и красотата на цялото семейство: лекарствени средства, козметика, хранителни добавки и всичко за вашето дете. Възползвайте се и от карта Лоялен клиент Медея, с която получавате до 5% отстъпка и 2% от стойността на всяка покупка като бонус, който се натрупва в картата.

 

Верига Аптеки Медея е най-бързо развиващата се верига в България. Името Медея обединява 42 аптеки в София, Кюстендил и Стара Загора.

Докато пишем своята история и устояваме на предизвикателството, което сами си поставихме – да отговорим на всички ваши очаквания, издигаме пред себе си все повече и по-високи цели.

Ние черпим познанията си от фармацевтичната наука и практика, здравеопазването, социологията  и психологията. Устойчивостта на нашия модел, достъпността и широтата на предлагане, надеждността на грижите, които осигуряваме, както и качеството, са наша активна  политика и философия.

 

 

 

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах