Алексей Андреев – интервю

Преди началото на най-влюбения месец – Февруари, се срещаме с Алексей Андреев. Само на 26, успял, смел и амбициозен, той вярва, че усъвършенстването е процес, който няма край. За какво мечтае младият собственик на най-голямата верига аптеки в България и дали има някого до себе си. Вижте какво ни сподели той за мечтите си, празничните традиции, амбициите и новостите около аптеки Медея.

Г-н Андреев, празнувате ли 14 Февруари?

Февруари е месец на Любовта и Виното. 14 е специален ден всички, които споделят любовта си, посвещават се един на друг и празнуват, че са заедно. За съжаление, засега аз нямам с кого да празнувам, но се надявам, че скоро ще открия своята голяма любов. Що се отнася до празничните традиции, аз съм човек, възпитан да ги почита. Предпочитам да прекарвам празниците в семеен кръг с любимите ми хора и да споделям с тях хубавите моменти от живота ми. По този начин винаги тези дни са влюбени, създават спомени, остават белязани с добро настроение и искрено забавление.

Какво планирате в личен и професионален аспект?

Вече навършвам 26 години и е крайно време да организирам времето си не само около  ученето и работата. Иска ми се да споделя  живота си с правилния човек и заедно да създадем семейство. Това е много важно за мен и се надявам скоро да се случи.

В професионален аспект, предстоят ни важни стъпки, свързани с разширяването на веригата в цялата страна. Имаме амбицията да превърнем високия стандарт и ниските цени от наш слоган и ефективен модел на фармацевтично предлагане в София, в действащ авторитетен модел, достъпен и в другите градове. През последните години Медея се превърнаха в едни от най-успешните и предпочитани аптеки. Хората ни вярват и свързват името Медея с качество, професионализъм, отношение, обстановка, стил.  Създадохме нов облик за аптеките в България и подчинихме фармацията на нова философия. Най-голямата награда за усилията ни е да знаем, че работата ни е оценена  и допринася за грижата за здравето и красотата на хората.

Какво обещава новата 2016г за аптеки Медея?

Всяка нова година обещава нови начала, много труд, завършване на проекти и задаване на нови цели. Планираме подобряване на обслужването на клиентите, като “роботизираме” аптеки Медея. Това никога досега не се е случвало в страната ни… И като цяло ни предстои постоянно усъвършенстване, тъй като този процес няма край. Ако трябва да пожелаете нещо на читателите ни с три думи, кои ще са?

Пожелавам на всички наши клиенти и читатели само добри неща да се случват в живота им… Здраве, любов и Господ да ги пази! А ние през това време ще останем верни на себе си, ще се погрижим да предложим богат асортимент лекарствени препарати с добро качество, достъпни цени и добро обслужване. Ще се постараем с всички сили да отделим време за нуждите на всички наши клиенти, за да ги направим по- здрави, по-щастливи, по-красиви! ☺

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах