7 –те модни акцента, които никога няма да излязат от мода


Всичко около нас непрекъснато се променя, включително ние, вкусовете ни, усещането ни към стила и модата. Има обаче някои дрехи и обувки, които са просто вечни. Предстои да ви представим седемте модни акцента, които винаги ще присъстват на световните модни подиуми.

Обувки на висок ток

Вечните високи токчета се възприемат от хилядолетия като символ на женственост, стил и изящество. Жените ги използват ежедневно като част от визията си. Предимствата им са много: издължават силуета, придават изтънченост и елегантност, съчетават се добре както с ежедневно, така и с по-официално облекло.

Макар да търпят много критики, поради възможните неблагоприятни ефекти върху здравето на костите и мускулите, тези обувки остават символ на елегантната женска визия. Когато Мерилин Монро казва: "Дайте на жената правилните обувки и тя ще завладее света", със сигурност има предвид обувки на висок ток.

Габардин

Тази класическа материя за сака, костюми и панталони не губи дори малка част от популярността си през годините. Започва да се използва в средата на деветнадесети век. Практична, удобна и естествена, тя е подходяща както за дамските, така и за мъжките дрехи. Габардинът е чудесен избор за по-студените и дъждовни дни: осигурява топлина и феноменален стил.

Джинси

Първоначално джинсите били използвани като работно облекло. По-късно, през 1955 г., с премиерата на филма „ Бунтовник без кауза” с Джеймс Дийн като главен герой, джинсите се превръщат в символ на тийнейджърския бунт.

Очевидно дънките не могат да бъдат оставени извън списъка с дрехи, които никога няма да излязат от мода. Кройките, цветовете и стила на носене се променят през годините, но страстта на модните дизайнери към тях не угасва. Почти няма човек, който да няма в гардероба си поне два чифта дънки.

Черно кожено яке

Черният цвят притежава невероятна привлекателност и стил. Това важи в още по-силна степен,  ако става дума за черна кожена дреха, като якето. Якетата се предлагат в голямо разнообразие и възможност за различни комбинации. Можете да ги използвате за парти, за ежедневната си визия или дори за работа. В зависимост от това с какво е съчетано, можете да изглеждате отлично навсякъде с черно кожено яке.

Платнени обувки

Отдалечаваме се от официалния стил, за да се докоснем до света на кралиците на небрежната визия. От 1915 г. насам, платнените обувки са неизбежна част от гардероба на онези, които посвещават визията си на вечната младост и комфорт. Платнените обувки са удобни, модерни и се съчетават добре с различни дрехи. Предлагат се във варианти за всички вкусове. Подходящи са както за мъжете, така и за жените.

 

Черна рокля

Отново се фокусираме върху черния цвят и елегантността му. Черната рокля е подходяща за по-непринудено парти, среща или официално събитие. Тя може да бъде дълга или къса, със или без гръб и ръкави, с по-отворено или напълно затворено деколте.
Съчетана с подходяща чанта и обувки в същия цвят, черната рокля е избор, който никога няма да ви провали. Поради тази причина тя е една от онези дрехи, които никога няма да излязат от мода.

Бяла риза


Тя може да бъде видяна под сакото на деловите дами и мъже, съчетана с джинси или цветни панталони в ежедневието или дори в по-дълъг вариант, като рокля, в комбинация с високи токчета и повече аксесоари. Бялата риза може да се комбинира с почти всяка визия и е част от гардероба на всеки. Комбинирайте я смело, със стил и собствено послание, в зависимост от кройката, материята и сезона.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах