Подробно търсене

БИОДЕРМА | BIODERMA ЦИКАБИО ЛОСИОН 40МЛ

Кат. номер 37469

Кратко описание
БИОДЕРМА ЦИКАБИО ЛОСИОН 40 мл.
Производител
БИОДЕРМА ЛАБОРАТОРИЯ
Марка БИОДЕРМА
0 от 5
18,89 лв.
Запази в любими

Описание

БИОДЕРМА ЦИКАБИО ЛОСИОН 40 мл.

 

Ползи от продукта:

Изсушава мокрещите рани и намалява сълзенето; Бързо облекчава дискомфорта, успокоява болката и намалява сърбежа; Възстановява епидермисаОтлична толерантност; Без аромат; Хипоалергенен; Без оцветители: бежовият цвят е естествен и се дължи на активните съставки в продукта

Метод на биологично действие:

Cicabio Lotion изсушава мокрещите рани и въздейства върху всеки етап от възстановяването на епидермиса и води до пълното му заздравяване. Силикатите намаляват сълзенето. Синергичната комбинация от ресвератрол и мед подпомага качественото регенериране на кожата. Цинкът предотвратява бактериалното разпространение.Активната съставка Antalgicine™, иновация на BIODERMA, бързо успокоява чувството на дискомфорт и намалява сърбежа.

Приложение:

Използвайте два пъти дневно, до пълното възстановяване на кожата. Разклатете добре опаковката преди употреба. Отрежете в основата на отвора на опаковката. За да отворите и затворите, завъртете капачката, докато се чуе щракване. Нанесете върху увредената зона със стерилна марля или директно със специалния отвор на опаковката след предварително почистване.Ако симптомите продължат, консултирайте се с Вашия лекар.Не нанасяйте в зоната на седалището без медицинско мнение.Хигиена за пъпчето на новородените:С всяка смяна на памперса, използвайте стерилна марля, напоена със Cicabio Lotion и внимателно почистете около основата на пъпната връв, като не натискате силно, за да не предизвикате кървене.След това оставете да изсъхне. Обвийте зоната на пъпната връв със стерилна марля като подгънете краищата й и я захванете с лепяща лента около корема на бебето или с края на памперса.Повтаряйте тази процедура, докато кожата на пъпа е напълно заздравена. Пъпната връв ще изсъхне и падне в рамките на 7 до 15 дни след раждането. Вашият педиатър ще се увери дали е заздравяла напълно по време на визитата през първия месец.Измивайте ръцете си всеки път преди и след грижата за пъпната връв.Не използвайте в случаи на аномалии на пъпната връв.Ако се появи секреция или кървене, незабавно се консултирайте с Вашия лекар или педиатър.За външна употреба. Cicabio Lotion не е лекарство.Съхранявайте на стайна температура, далече от източници на светлина и горещина. Не използвайте продукта след срока на годност, обозначен на опаковката.

Опаковка: 40 мл.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели