Подробно търсене

БИОДЕРМА АБЦ ДЕРМ СОЛЕР КРЕМ SPF50+ 50ГР

Кат. номер 46266

Кратко описание
БИОДЕРМА АВС ДЕРМ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ SPF 50+  50 мл.
Производител
БИОДЕРМА ЛАБОРАТОРИЯ
Марка БИОДЕРМА
0 от 5
26,89 лв.
Бърза поръчка
Запази в любими

Описание

БИОДЕРМА АВС ДЕРМ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ SPF 50+  50 мл.

Показания:

В съответствие с отговорността на ABCDERM за дерматологична сигурност. ABCDERM Solaire слънцезащитен минерален крем SPF 50+ е специално създаден да защитава лицето и тялото на децата от слънцето.Свойства:

ABCDERM Solaire слънцезащитен минерален крем SPF 50+ защитава от изгаряне и предпазва от непоносимост към слънцето благодарение на неговата максимална ефективност срещу UVB лъчите и ненадминатото му действие срещу UVA лъчите. Неговата минерална формула намалява ниска от непоносимост, причинена от употребата на химични филтри. Изключителният патент  Cellular Bioprotecion осигурява максимална защита за клетките на кожата. Флуидна текстура. Отлична толерантност. Без парабен. Без химични филтри. Без аромат. Хипоалергенен. Водоустойчив.Приложение:Нанесете равномерно и обилно преди излагане на слънце. Нанасяйте повторно на всеки 2 часа и след влизане във вода или подсушаване с кърпа.Не излагайте бебета и малки деца на действието на слънчевите лъчи. Слагайте шапка, слънчеви очила и тениска. избягвайте излагането на слънце между 11 и 15 часа. Прекаленото излагане на слънце може да навреди на тяхното здраве.От хигиенни съображения, препоръчваме да затваряте плътно продукта след употреба.Дерматологична сигурност: Чрез своите научни изследвания Биодерма експерт в биологията на кожата, има за цел да предпази и възстанови естествения физиологичен баланс на всеки тип кожа, включително и чувствителната бебешка кожа. Основните принципи на обновената гама ABCDERM са да предложи безопасни продукти за бебешката кожа и да се съобрази с нейната деликатност, а основните дерматологични ангажименти на гамата са:Сигурност - да разработва формули, които не съдържат парабени, оцветители, феноксиетанол, EDTA, хлорфенол, или етерични масла.Ефективност - да подбере най-чистите молекули в отлични дози, за да постигне дерматологично доказана ефикасност и изцяло да защити кожата.Толерантност - да намали броя на използваните съставки и по този начин да гарантира безопасност и комфорт.Контрол - да следи всички наши продукти през всяка стъпка от процеса на производство до мястото на продажба, с цел да гарантира на клиента доверие при използването им.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели