Подробно търсене

БИО БАЛАНС САШЕ Х 10 $

Кат. номер 44113

Кратко описание
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПРОБИОТИЦИТЕ: Пробиотиците съдържат полезни бактерии, които се заселват в стомашно-чревния тракт и подпомагат ефективното функциониране на храносмилателната система.
Производител
НОБЕЛ ФАРМА ООД
Марка НОБЕЛ ФАРМ ОТС
0 от 5
9,79 лв.
Запази в любими

Описание

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПРОБИОТИЦИТЕ:

Пробиотиците съдържат полезни бактерии, които се заселват в стомашно-чревния тракт и подпомагат ефективното функциониране на храносмилателната система. Те са живи организми, уязвими от въздействието на околната среда и жизнеспособността им лесно се засяга. За максимален ефект от пробиотиците е от съществено значение бактериите да достигнат тънките черва ЖИВИ.

Благодарение на уникалната технология на производство, бактериите в Био Баланс са защитени с два слоя. Външният слой ги защитава от промените в околната среда като температура, атмосферно налягане, влажност и др.  Вътрешният слой защитава пробиотичните бактерии от разрушителния ефект на стомашния и жлъчния сок и осигурява достигането им до червата живи, където те се заселват, размножават и оказват благотворния си здравословен ефект.

БИО БАЛАНС Е ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ СИНБИОТИК (пробиотик + пребиотик).

Био Баланс се използва за:• Поддържане на нормалната чревна микрофлора• Поддържане на доброто състояние на стомашно-чревния тракт• Поддържане на баланса на чревната микрофлора при прием на антибиотици

Био Баланс повлиява добре:• Храносмилането• Усвояването на активни вещества (минерали, витамини  и т.н.)• Имунната система

ВСЯКО САШЕ БИО БАЛАНС СЪДЪРЖА:

Bifidobacterium  lactis – поддържа нормалната чревна микрофлора и повлиява добре имунната система – 300 млн.Lactobacillus  acidophilus DDS-1 – една от най-важните бактерии в  чревния тракт на човека – 300 млн.Streptococcus thermophilus – помага за ефективното разграждане  на лактозата – 250 млн.Bifidobacterium  bifidum – подпомага поддържането на доброто състояние на стомашно-чревния тракт – 75 млн.Bifidobacterium longum – спомага за намаляване честотата на стомашно- чревните нарушения – 75 млн.Actilight® (фруктоологозахариди) – пребиотик – 684,21 mgСъдържа още:фруктоза – 277,29 mg, стабилизатор – силициев диоксид, аромат – ванилия

ДОЗИРОВКА: Приема се по 1 саше дневно, разтворено в течност, с храна или директен прием.Да не се превишава препоръчителната  дневна доза.Подходящ за продължителна употреба.

ПОДХОДЯЩ ЗА: възрастни и деца над 6 години

Хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели