My Elements Течен колаген с магнезий, вкус манго-пъпеш, 500мл

Прод.код 78270 / Тегло 0.72 кг.

Марка МАЙ ЕЛЕМЕНТС | MY ELEMENTS
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 99 оценки)
79,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

Течна колагенова напитка във вид на хранителна добавка подсилена с Хиалуронова Киселина и магнезий с изключителен плодов аромат, в два превъзходни вкуса манго-пъпеш

BEAUTΙΝΤΜCOLLAGEN MAGNESIUM представлява комплекс за красота във вид на хранителна добавка с хидролизиран колаген, подсилен с хиалуронова киселина, витамини А, B комплекс, C, магнезий и цинк, който  предоставя важни ползи за организма:

● Подсилва здравата и красива кожа отвътре
● подобрява външния вид на кожата
● засилва косата и ноктите
● заздравява съединителната тъкан, хрущялите и ставите
● допринася за нормалната функция на мускулите и костите
● допринася за намаляване на чувството на умора и мускулни крампи
● антиоксидантните му свойства помагат в борбата със свободните радикали
● предоставя висококачествен колаген, получен от риби като чист натурален източник за възможно най-добро оползотворяване от организма
● съдържа колаген PeptanTM във вид на пептиди за повишена абсорбция

Формулата на съставките на BEAUTINΤΜCOLLAGEN MAGNESIUMдопринася за подобряването на естественото производство на колаген, като е подсилен с хиалуронова киселина за отлични резултати.
Съдържа колаген от риба Тилапия, която разполага с най-големия обем на определени аминокиселини, в сравнение с колагена от други видове*. Колагенът от риба представлява чист природен източник на колаген, като проучвания са показали, че се оползотворява по-лесно от човешкия организъм.
Колагенът е отговорен за поддържане правилните нива на влажност на кожата, здравината и еластичността на епидермиса. С времето нишките на колагена губят еластичността си, и като резултат кожата става отпусната и се появяват следи от стареене, като тънки линии и бръчки.

BEAUTINΤΜCOLLAGEN MAGNESIUM съдържа хидролизиран колаген PeptanTM във вид на пептиди, който вече е разграден до най-подходящия за усвояване от човешкия организъм размер, за по-добро и по-ефективно оползотворяване.
Хиалуроновата киселина действа допълнително и като фактор за попълването (filler) на кожата.
Магнезият допринася за нормалната функция на мускулите и костите, за намаляване чувството на умора и отпадналост, мускулни крампи, както и за нормалните психологически и нервни функций в организма.
Витамините А, B комплекс, С и цинкът, които съдържа BEAUTINΤΜCOLLAGEN MAGNESIUM завършват тази специализирана формула за красота и подсилват още повече полезното ѝ действие
Витамин С притежава антиоксидантни свойства срещу свободните радикали и допринася за естественото образуване на колаген за естественото функциониране на кожата, хрущялите, венците и кръвоносните съдове.
Витамин А допринася за запазване на естественото състояние на кожата, докато витамините В и цинкът допринасят както за запазване на естественото състояние на кожата, ноктите и косата, така и за защитата на клетките от оксидативния стрес.
Тези елементи в комбинация с колагена и хиалуроновата киселина се концентрират в един изключително пълен комплекс за красота, който предоставя едновременно хранително вещество, готово за оползотворяване, и микрохранителни елементи, които подпомагат подсилването на естественото производство на колаген от организма.

Клинични изследвания** са показали, че с употреба на хидролизиран колаген в продължение на 12 седмици се постига видимо подобрение във външния вид на епидермиса.

Времето за действие на продукта варира според различното състояние на кожата и начина на живот и хранене. 

BEAUTΙΝΤΜ COLLAGEN MAGNESIUM:

● е в течна форма за лесно преглъщане
● приема се във вида, в който е, или разреден в половин чаша вода
● съдържа мерителна чашка за по-лесна употреба
● не оставя послевкус на риба и е особено лесносмилаем
● има изключителен плодов аромат и два превъзходни вкуса,ягода-ванилияи манго-пъпеш

Предлага се в опаковка от 500ml, приема се като хранителна добавка за възрастни, една мерителна чашка (30ml) дневно, за предпочитане вечер преди сън.
Може да се консумира във вида, в който е, или разреден в половин чаша вода.

Всяка мерителна чашка (30ml) съдържа:
Колаген Peptan™ (хидролизиран колаген от риба Тилапия) 10.0000mg,  магнезий 115mg, Хиалуронова киселина 50mg, Витамин А (палмитат) 400µg, Витамин С (L-аскорбинова киселина) 80mg, Витамин Β3 (никотинамид) 16mg-NE, цинк (глюконат) 10mg, Биотин (D-биотин) 100µg

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах