Doppelherz B-Комплекс, подкрепя нервната система, 30 таблетки

Прод.код 55172 / Тегло 0.03 кг.

Марка ДОПЕЛХЕРЦ | DOPPELHERZ
Оценка на продукта
4.10 от 5 ( 127 оценки)
4,39 лв.
Запази в любими Запази в любими

Доброто здраве е неразривно свързано с добрия хранителен режим. Да, има и други много важни фактори, които играят роля, когато искаме да водим здравословен начин на живот.

Спортуването е един от тях. Всеизвестен факт е, че редовните физически упражнения са начин да поддържаме тялото си във форма.

Те обаче опират до силен дух и воля, а има моменти, в които каквото и да правим, имаме чувството, че сме безсилни да повлияем на вътрешните процеси на организма.

Това обаче не е така, защото Doppelherz B-Комплекс, подкрепя нервната система, 30 таблетки е хранителната добавка, която да реши всички ваши проблеми, свързани с липсата на витамини.

Екипът на Aptekamedea.bg е съпричастен към желанието на клиентите да се грижат за своето здраве. Затова им осигуряваме продукти с високо качество и най-изгодни цени.

Защо Doppelherz B-Комплекс, подкрепя нервната система, 30 таблетки е полезен за вас

Всяко тяло се нуждае от необходимия комплекс от витамини, за да може да функционира правилно. Дефицитът от някои витамини могат да доведат до различни заболявания.

Не целим да ви плашим, но за да минимализирате вероятността да се проявят нежелани симптоми, трябва да бъдете сигурни, че приемате достатъчно количество витамини.

Doppelherz B-Комплекс, подкрепя нервната система, 30 таблетки съдържа 8 витамина в една таблетка и допринася чрез редица функции. Ето някои от тях:

  • Намалява на чувството на изтощеност и умора
  • Подпомага функционирането на нервната система
  • Увеличава производството на енергия в клетките
  • Контролира метаболитните процеси
  • Спомага образуването на червени кръвни телца

При бременните жени оптималното количество витамини е необходимо за нормалното развитие на плода. Също така облекчават гаденето и увеличават енергията по време на бременност.

Комплексът от витамини е важен и за представителите на мъжкия пол. Той увеличава нивата на тестостерон, които иначе намаляват с времето.

Има различни симптоми, които могат да ви подскажат, че имате дефицит от витамини. Сред тях са: подут език, слабост, анемия, гадене, крампи, дираия и други.

Въпреки че тези витамини могат да се открият в повечето от храните, които ежедневно консумираме, невинаги има гаранция, че ще можем да си ги набавим по този начин.

На тялото ни може да ни е трудно да ги усвои или пък просто ние да сме възпрепятствани да приемаме редовно някои от тези храни, осигуряващи комплекса от витамини.

Aptekamedea.bg – ние мислим за вашето здраве

Всеки трябва да се грижи за своето здраве. А екипът на Aptekamedea.bg иска да ви помогне, като ви предоставя изпитани продукти от високо качество на ниски цени! 

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах