Подробно търсене

АВЕН СЪН SPF50+ СПРЕЙ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН 200МЛ + ПАРЕО ПОДАРЪК

Кат. номер 77507

Кратко описание
АВЕН \ AVENE Слънцезащитен спрей SPF50 + подарък парео Слънцезащитният спрей с фактор SPF50+ на Avène, предназначен за свръхчувствителна кожа, предоставя изключително висока защита на кожата от влиянието на вредните лъчи.
Производител
ПИЕР ФАБЪР
Марка АВЕН
0 от 5
40,79 лв.
Бърза поръчка
Запази в любими

Описание

АВЕН \ AVENE Слънцезащитен спрей SPF50 + подарък парео

Слънцезащитният спрей с фактор SPF50+ на Avène, предназначен за свръхчувствителна кожа, предоставя изключително висока защита на кожата от влиянието на вредните лъчи. Продуктът е много подходящ за предотвратяване на чести раздразнения след излагане на слънце.

Комплексът от фотопротективни съставки доставя оптимална широкоспектърна защита срещу UVB-UVA дълги и къси лъчи, за комфорт и сигурност през целия ден.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели