Подробно търсене

АВЕН | AVENE ЛОСИОН ПОЧИСТВАЩ НЕТОЛЕРАНТНА КОЖА 200МЛ

Кат. номер 18381

Кратко описание
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Почистващ лосион за нетолерантна кожа.
Производител
ПИЕР ФАБЪР
Марка АВЕН
0 от 5
22,99 лв.
Запази в любими

Описание

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Почистващ лосион за нетолерантна кожа. Предоставя осезаемо усещане за свежест и нежност на Вашата кожа. - Демакииращо действие: нежно почиства лицето, благодарение на изключително меки почистващи агенти с растителен произход. - Освежаващо действие: формула без никаква мазнина доставя на Вашата кожа осезаемо усещане за свежест и комфорт. - Успокояващо действие : успокояващата и антииритативна Термална вода Avène омекотява Вашата кожа и я защитава от раздразнения. Почистващият лосион за нетолерантна кожа е предназначен за кожа, станала реактивна в резултат на различни агресивни фактори (раздразващи дерматологични или козметични процедури, агресивни почистващи средства, екстремни климатични условия…). НАЧИН НА УПОТРЕБА: Нанасяйте сутрин и вечер с помощта на памук или с върха на пръстите върху лицето, шията и клепачите посредством лека кръгови движения. Деликатно отстранете, без търкане, с помощта на кърпа за отстраняване на грима. Напръскайте фина струя спрей с Термална вода Avène. Тази грижа за кожата не се нуждае от изплакване. ОПАКОВКА: 200 мл.
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели