Подробно търсене

АТЕНОЛОЛ СФ ТБ 50МГ Х 30

Кат. номер 106

Кратко описание
СЪСТАВ: Atenolol.
Производител
СОФАРМА АД
Марка СОФАРМА ОТС | SOPHARMA OTS
0 от 5

Описание

СЪСТАВ: Atenolol. Селективен агонист за бета 1- адренорецепторите / кардиоселективен бета-1 блокер. ПОКАЗАНИЯ: Използва за лечение на повишено артериално налягане от различен произход; за лечение на ангина пекторис (гръдна болка от сърдечен произход); вентрикуларна и суправентрикуларна аритмия, мигрена - извън пристъпите, остър абстинентен алкохолен синдром. Прилага се за лечение на миокардния инфаркт и за профилактика в хроничния стадий на болестта. ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Таблетките се приемат през устата с умерено количество течност) по време или непосредствено след хранене. Доза при възрастни: обичайна дневна доза за лечение на високо кръвно налягане - 50мг дневно. Но лечението обикновено стартира с дневна доза 25-50мг. Обичайна дневна доза за лечение на ангина пекторис е 100мг. МДД - 200мг. ДД атенолол за деца е 1-2 мг/кг орално.
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели