Подробно търсене

АТЕНОЛОЛ СФ ТБ 50МГ Х 30

Кат. номер 106

Кратко описание
СЪСТАВ: Atenolol.
Производител
СОФАРМА АД
Марка СОФАРМА ОТС | SOPHARMA OTS
0 от 5

Описание

СЪСТАВ: Atenolol. Селективен агонист за бета 1- адренорецепторите / кардиоселективен бета-1 блокер. ПОКАЗАНИЯ: Използва за лечение на повишено артериално налягане от различен произход; за лечение на ангина пекторис (гръдна болка от сърдечен произход); вентрикуларна и суправентрикуларна аритмия, мигрена - извън пристъпите, остър абстинентен алкохолен синдром. Прилага се за лечение на миокардния инфаркт и за профилактика в хроничния стадий на болестта. ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Таблетките се приемат през устата с умерено количество течност) по време или непосредствено след хранене. Доза при възрастни: обичайна дневна доза за лечение на високо кръвно налягане - 50мг дневно. Но лечението обикновено стартира с дневна доза 25-50мг. Обичайна дневна доза за лечение на ангина пекторис е 100мг. МДД - 200мг. ДД атенолол за деца е 1-2 мг/кг орално.
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели