0
Подробно търсене

АСТАКСАНТИН 6МГ Х 30 Д-Р БЕСТ

Кат. номер 76124

10%
Кратко описание
"Астаксантин" на "" е , който поддържа здравословен притока на кръв и целостта на съда.
Производител
Д-Р БЕСТ
Марка Д-Р БЕСТ
0 от 5

Regular Price: 32,69 лв.

Special Price 29,42 лв.

Валидна до 30.09.2018
Запази в любими

Описание

"Астаксантин" на "" е , който поддържа здравословен притока на кръв и целостта на съда. Той допринася за имунния отговор, както и за и други мозъчни функции. "Астаксантин" подобрява о, облекчава умората на очите и има благоприятен ефект върху клетъчните мембрани, които управляват важни жизнени функции. Комплексът е обогатен с AstaPure®, патентован източник за качеството на естествения астаксантин. Продуктът не съдържа глутен И ГМО.Астаксантинът е керотеноид, който обаче не се конвертира във витамин А  и поради това с него няма опасност да се превишат нормалните дози витамин А и да се предизвика натравяне.  Астаксантинът мощен антиоксидант, а способността му да пресича кръвните бариери на мозъка и ретината го правят изключително полезен както за очите и мозъка, така и за нервната система.

 

Състав: в 1 дневна доза (1 капсула): Натурален Астаксантин от Astra Pure, естествен (минимум).(Без разтворими екстракти от микроводораслото Haematococcus Pluvialis) – 6 mg.Други съставки: Зехтин, глицерин и пречистена вода.

 

Начин на употреба: 1 капсула дневно след храна.

 

Опаковка:  30 веган  меки капсули

 
Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, Вие имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате.
Онлайн Аптека Медея работи с куриерски фирми Спиди и Еконт.
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:
- Цена за доставка на продукти, на стойност до 40 лв и тегло до 2 кг - 3,90 лв с ДДС;
- Цена за доставка на продукти на стойност над 40 лв и тегло до 2 кг - БЕЗПЛАТНА;
- Цена за доставка на продукти, независимо от стойността им, с тегло над 2 кг - за сметка на клиента.Онлайн Аптека Медея предлага опция бърза доставка,
която важи само за гр.София и се изпълнява в рамките на 120 минути. Цената за доставка, независимо от килограмите е 12 лв с ДДС.
При забавяне на доставката, клиентът не заплаща таксата за куриерската услуга. Бързата доставка се изпълнява само в работни дни.

Сподели