Nosko Baby Аспиратор за нос пластик

Прод.код 52849 / Тегло 0.20 кг.

Марка
ЦЕУМЕД | CEUMED
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 92 оценки)
17,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

Носко е аспиратор за нос за новородени и бебета, при които все още няма развити умения и рефлекс за издухване на носа. Той лесно и бързо се включва към домашната прахосмукачка и гарантира безопасна всмукателна сила от 0,2 бара, без значение от всмукателната мощност на прахосмукачката Ви.

 

Действие:

Аспираторът е изработен от напълно безвредни за здравето материали и не съдържа бисфенол-А (BPA). То е устойчиво на високи температури, което позволява неговото изваряване, при необходимост и желание. Изделието се препоръчва от УНГ специалисти и педиатри заради отличното съотношение цена/качество и високата ефективност.     Основава се на най-ефективния метод за вакуумно почистване. Бързо и безопасно елиминира носния секрет.Подходящ за бебета, малки деца и възрастни хора. Лесен за почистване и дезинфекция.

Начин на употреба:

Свържете Носко към домашната прахосмукачка и включете прахосмукачката. Поставете накрайника в ноздрата. Не е необходимо натискане в дълбочина, достатъчно е върхът на засмукващия накрайник да бъде в ноздрата. Постарайте се силиконовата тръбичка да сочи нагоре, за да избегнете проникването на секрет в нея.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!