Aptamil H.A. 1 Pronutra + хипоалергенно мляко за деца от 0 до 6 месяца 400г

Прод.код 35287 / Тегло 0.50 кг.

Марка АПТАМИЛ | APTAMIL
Оценка на продукта
4.05 от 5 ( 104 оценки)
19,39 лв.
Запази в любими Запази в любими


  

Aptamil НА 1 с Pronutra+ хипоалергенно мляко за кърмачета за намаляване риска от развитие на алергия

Aptamil HA1с Pronutra+хипоалергенно мляко е специално създадено да намалява риска от развитие на алергия за Вашето бебе.

Вашето бебе е с висок риск от развитие на алергия, ако родителите и/или брат/сестра страдат от алергия и ако е налице фамилна обремененос.

 

Aptamil HA 1 с Pronutra+хипоалергенно мляко съдържа всички необходими хранителни вещества за осигуряване на здравословен растеж и развитие на Вашето бебе.

 

Aptamil HA 1 с Pronutra+хипоалергенно мляко съдържа патентована клинично доказана смес от GOS (галакто-олигозахариди) и FOS (фрукто-олигозахариди).ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА: Майчината кърма е идеалната храна за Вашето бебе.

Aptamil НА 1 с Pronutra+ хипоалергенно мляко трябва да се използва само след препоръка на лекар или друг здравен специалист в областта на грижите за майката и детето.

Храненето с биберон може да повлияе неблагоприятно върху кърменето и да затрудни възстановяването му.

Следвайте стриктно инструкциите за приготвяне.

Не оставяйте Вашето бебе само по време на хранене.

Неправилното използване или приготвяне може да увреди здравето на Вашето бебе. След 6-месечна възраст на бебето по препоръка на Вашия лекар или друг здравен специалист постепенно въведете подходящи за захранване храни.

 

Какво прави Aptamil с Pronutra+ уникален?

Pronutra+ е уникална комбинация от съставки - пребиотици (scGOS/lcFOS 9:1), Витамини А, С и D, както желязо и дълговерижни полиненаситени мастни киселини (арахидонова - AA /докозахексаенова - DHA). Aptamil с Pronutra+ спомага за развитието на мозъка и допринася за формирането на здравословна имунна система.

 

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах

На линия сме, пишете ни!