Подробно търсене

АПАКЕР | APACARE ПАСТА ЗА ЗЪБИ РЕМИНЕРАЛИЗИРАЩА 75МЛ

Кат. номер 54043

Кратко описание
 Apa Care противодейства на киселинната среда, която се създава от киселините в млякото, цитрусовите сокове, и някои храни, като пречи на бактериите да се развиват.
Производител
АПАКЕР
Марка АПАКЕР | APACARE
0 от 5
13,69 лв.
Запази в любими

Описание

 Apa Care противодейства на киселинната среда, която се създава от киселините в млякото, цитрусовите сокове, и някои храни, като пречи на бактериите да се развиват.

 

Ежедневна паста за хигиена на зъбите. Четкането на зъбите с пастата е необходимо да продължава най-малко 3 минути.

 

  За възрастни и деца, особено подходяща при предразположение към кариеси, чувствителни зъби и след употреба на храни с повишено киселинно съдържание.

 

Осигурява ефективна защита срещу появата на кариеси, натрупвания на зъбен камък и пародонтити.

Употреба до 2 - 3 пъти дневно.

 Продуктът не трябва да се поглъща.

 За деца под 12 години количеството на пастата трябва да е колкото грахово зърно.

 

АпаКер паста за зъби съдържа освен натриев флуорид (1450ppmF) и течен зъбен емайл (медицински нано-хидроксилапатит). Този високоефективен минерал се отделя и натрупва по повърхността на зъбите по време на ежедневното им почистване. 

Флуорида и медицинския хидроксилапатит действат в комбинация.

 

Медицинският хидроксилапатит /Ара/ реминерализира и импрегнира наранения зъбен емайл и намалява чувствителността на зъбите.

Според проучвания от чувствителни зъби страдат между 43 и 62% от хората, което го превръща в масов проблем.

 

Кариесите в начален стадии и белите лезии могат да бъдат отстранени.

Шлифоват се порите по повърхността и малките дефекти.

Хидроксилапатитът избелва зъбите по естествен начин. Уплътнява чувствителните шийки на зъбите и много ефективно намалява реакцията към външни влияния.

 Запълва пукнатините и неравностите, предпазва от натрупване на плака и бактерии. Създава върху зъбите тънък защитен слой от течен зъбен емайл. Отстранява бактериите, плаката и оцветяванията от зъбната повърхност.

Хидроксилапатитът (течен зъбен емайл) е основната съставна част на естествения зъбен емайл.

 

 В АпаКеър предоставеният хидроксилапатит е бързо усвоим и активен. АпаКеър / ApaCare реминерализираща паста за зъби съдържа контролирано количество флуор. Нано хидроксилапатитът е най-близък по съдържание и кристална структура до естествения зъбен емайл - негов медицински аналог. Това го прави най-подходящ за терапия на зъбната повърхност. Флуорът действа като катализатор и подпомага усвояването на хидроксилапатита. 

 

Течният зъбен емайл изглажда, импрегнира (запълва) и изсветлява зъбите.

 

Всички продукти от серията могат да се комбинират. Използването на повече от един продукт по едно и също време засилва ефекта на реминерализация.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели