Подробно търсене

АПАКЕР | APACARE ПАСТА ЗА ЗЪБИ РЕМИНЕРАЛИЗИРАЩА 75МЛ

Кат. номер 54043

Кратко описание
 Apa Care противодейства на киселинната среда, която се създава от киселините в млякото, цитрусовите сокове, и някои храни, като пречи на бактериите да се развиват.
Производител
АПАКЕР
Марка АПАКЕР | APACARE
0 от 5

Описание

 Apa Care противодейства на киселинната среда, която се създава от киселините в млякото, цитрусовите сокове, и някои храни, като пречи на бактериите да се развиват.

 

Ежедневна паста за хигиена на зъбите. Четкането на зъбите с пастата е необходимо да продължава най-малко 3 минути.

 

  За възрастни и деца, особено подходяща при предразположение към кариеси, чувствителни зъби и след употреба на храни с повишено киселинно съдържание.

 

Осигурява ефективна защита срещу появата на кариеси, натрупвания на зъбен камък и пародонтити.

Употреба до 2 - 3 пъти дневно.

 Продуктът не трябва да се поглъща.

 За деца под 12 години количеството на пастата трябва да е колкото грахово зърно.

 

АпаКер паста за зъби съдържа освен натриев флуорид (1450ppmF) и течен зъбен емайл (медицински нано-хидроксилапатит). Този високоефективен минерал се отделя и натрупва по повърхността на зъбите по време на ежедневното им почистване. 

Флуорида и медицинския хидроксилапатит действат в комбинация.

 

Медицинският хидроксилапатит /Ара/ реминерализира и импрегнира наранения зъбен емайл и намалява чувствителността на зъбите.

Според проучвания от чувствителни зъби страдат между 43 и 62% от хората, което го превръща в масов проблем.

 

Кариесите в начален стадии и белите лезии могат да бъдат отстранени.

Шлифоват се порите по повърхността и малките дефекти.

Хидроксилапатитът избелва зъбите по естествен начин. Уплътнява чувствителните шийки на зъбите и много ефективно намалява реакцията към външни влияния.

 Запълва пукнатините и неравностите, предпазва от натрупване на плака и бактерии. Създава върху зъбите тънък защитен слой от течен зъбен емайл. Отстранява бактериите, плаката и оцветяванията от зъбната повърхност.

Хидроксилапатитът (течен зъбен емайл) е основната съставна част на естествения зъбен емайл.

 

 В АпаКеър предоставеният хидроксилапатит е бързо усвоим и активен. АпаКеър / ApaCare реминерализираща паста за зъби съдържа контролирано количество флуор. Нано хидроксилапатитът е най-близък по съдържание и кристална структура до естествения зъбен емайл - негов медицински аналог. Това го прави най-подходящ за терапия на зъбната повърхност. Флуорът действа като катализатор и подпомага усвояването на хидроксилапатита. 

 

Течният зъбен емайл изглажда, импрегнира (запълва) и изсветлява зъбите.

 

Всички продукти от серията могат да се комбинират. Използването на повече от един продукт по едно и също време засилва ефекта на реминерализация.

Все още няма коментари за този продукт.
(Най-ниска 1, най-висока 5)

ПРОМЕНИ ДОСТАВКА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да използвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки до офис на територията на България. В гр. София поръчките се  доставят от Медея Логистик.

 

Условия за доставка с Медея Логистик:

- Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и тегло на пратката до 100 кг. –  БЕЗПЛАТНА. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и до 100кг. –  4,99 лева. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.

- Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 

Условия за доставка до офис на Спиди:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,49 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 кг. до  2,00 кг. – 5,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до  4,99 кг. – 7,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до  12,00 кг. – 11,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 14,49 лева до офис на куриерската фирма. 
-  Цена за доставка при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до  29,99 кг. – 24,99 лева до офис на куриерската фирма. 

Условия за доставка до офис на Еконт:

 - Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА до офис на куриерска фирма.

 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 4,99 лева до офис на куриерска фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 1,01 до 2,00 кг. – 6,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 2,01 кг. до 4,99 кг. – 8,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 5,00 кг. до 12,00 кг. – 13,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 12,01 кг. до 16,99 кг. – 16,99 лева до офис на куриерската фирма.
 - Цена за доставка до офис на куриер при покупка с общо тегло на пратката от 17,00 кг. до 29,99 кг. – 29,99 лева до офис на куриерската фирма.

 

* Доставка на поръчки до адрес на клиента, с куриерски фирми Спиди и Еконт е за сметка на клиентите и се се изчислява по тарифа на съответната куриерска фирма.

* Цената за доставката, на поръчки направени извън територията на България е за сметка на клиента. Клиентът трябва да заплати сумата по банков път преди извършване на доставката.

* При недостатъчна наличност на заявените от Вас продукти, може да се получи кратко забавяне на доставката. В този случай, клиентът се уведомява от служител на онлайн аптека Медея чрез обаждане по телефона или e-mail.

 

Сподели