АНТИСТЕНОКАРДИН 25МГ Х 60 ТАБЛЕТКИ

Прод.код 88 / Тегло 0.20 кг.

Марка
СОФАРМА | SOPHARMA
Оценка на продукта
3.75 от 5 ( 8 оценки)
Запази в любими Запази в любими

Този продукт не може да бъде закупен онлайн! *

* Българското законодателство НЕ разрешава онлайн продажба на лекарства с лекарско предписание! Благодарим за разбирането, заповядайте на място за проверка на наличност в удобна за Вас аптека Медея!

Знаете ли, че близо 70,000 души са починали от сърдечни и съдови заболявания в България за миналата година? Тези цифри звучат стряскащо, но разгледаме ли причините, които се крият зад тях, ефектът на изненадата доста избледнява.

Тромбът е една от най-честите причини, поради които хората имат проблеми със сърдечно-съдовата си система. Тези тромбове се образуват в кръвоносните съдове и бедите, които може да причини, не са никак малки.

Инсулт, тромбофлебит, белодробен емболизъм, както и постоянни съсирвания на кръвта могат да ни съборят само за дни, ако не се обърне навреме внимание на конкретните проблеми. Третирането на тромбовете в тялото ни трябва да бъде изключително правилно и съобразено с мнението и препоръките на вашия лекар.

Рискът от повторни съсиреци също присъства в сценария на заболяванията на сърдечно-съдовата система. За да минимизирате този риск не е зле да се взимат профилактично медикаменти, отговорни за това да разреждат кръвта достатъчно, за да не образува тя съсиреци.

Как се образува тромбът и как да го преборим с Антистенокардин

Начален фактор в образуването на тромбове в кръвоносните съдове е ендотелното увреждане. Този вид увреждане почти всеки път носи и главната вина за запушванията, образуващи се в артериите.

Вие, от ваша страна, можете да засилите или благоприятствате за развитието на тромб, ако сте пушач, с наднормено тегло, имате висок холестерол и водите заседнал, но все пак с високи нива на стрес живот.

Най-често притесненията за тромб може да се окажат абсолютно напълно резонни, ако имате редовна и целодневна болка в гърдите, недостиг на въздух, увиснала долна част на лицето, както и внезапна загуба на сила.

Съвет от AptekaMedea.bg как да заобиколите такива състояния

Ако приемате Антистенокардин вие драстично увеличавате шансовете си за победа над инсулта и другите болести, причинени от тромбове. Лекарственият продукт съдържа активното вещество дипиридамол.

Антистенокардин променя свойството на тромбоцитите, които обикновено са отговорни за сгъстяването на алено-червената течност. Разбира се, ако се съдържат прекалено много в кръвта, тя започва не само да се сгъстява, но и да се съсирва.

Ето защо вие се нуждаете от лекарство, като това, което да поддържа количеството на тромбоцитите в здравословни норми. Съветвайте се със своя лекар преди да приемате такъв тип лекарствени продукти.

Той със сигурност знае вашите проблеми, свързани с различни алергии или пък заболявания на сърцето. Ако сега или преди сте страдали от подобни състояния, то попитайте специалиста си дали е добра идея да приемате медикамент с подобни съставки.

Заповядайте в онлайн магазин AptekaMedea.bg, за да намерите разгледате хилядите ни продукти!

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах