Подробно търсене

АНГАЛ ЛИМОН ТБ Х 24 САНДОЗ

Кат. номер 79404

Кратко описание
      Ангал Лимон се препоръчва при:    Лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнения като възпаление на венците, устната лигавица и афти;    В случаи на бактериална инфекция, съпроводена с висока температура е необходимо допълнително лечение;    Ангал Лимон не съдържа захар, което го прави подходящ и за диабетици.
Производител
САНДОЗ ООД
Марка САНДОЗ ОТС
0 от 5
8,89 лв.
Бърза поръчка
Запази в любими

Описание

 

 

 

Ангал Лимон се препоръчва при:    Лечение на симптомите на зачервено, възпалено гърло, заболявания на фаринкса и устната кухина, съпроводени с раздразнения като възпаление на венците, устната лигавица и афти;    В случаи на бактериална инфекция, съпроводена с висока температура е необходимо допълнително лечение;    Ангал Лимон не съдържа захар, което го прави подходящ и за диабетици.

Какво трябва да знаете, преди да използвате Ангал Лимон

Не използвайте Ангал Лимон:    Ако сте алергични към хлорхексидинов хидрохлорид или лидокаинов хидрохлорид, или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6);    При деца под 6-годишна възраст.Предупреждения и предпазни меркиГоворете с Вашия лекар или фармацевт преди да използвате Ангал Лимон. Ангал Лимон не трябва да се използва за дълги периоди от време със или без прекъсвания. Употребата трябва да се ограничи до необходимото достигане на облекчаване на болката и дразненето; В случай на предозиране (повече от 20 таблетки за смучене дневно) има малък риск от намаляване на контрола върху гълтателния рефлекс;Ако приемате други лекарства, моля вижте "Други лекарства и Ангал Лимон".Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако някое от изброените предупреждения се отнася или се е отнасяло до Вас макар и в миналото.Деца

Не използвайте това лекарство при деца под 6-годишна възраст.

Други лекарства и Ангал Лимон

Информирайте Вашия лекар или фармацевт ако приемате, наскоро сте приемали или е възможно да приемете други лекарства.Не използвайте едновременно с други дезинфектанти.Ангал Лимон с храна, напитки и алкохолНе са необходими специални предпазни мерки.

Бременност, кърмене и фертилитет

Ако сте бременна или кърмите, смятате, че може да сте бременна или планирате бременност, посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство.Ако са спазени изброените предпазни мерки и предупреждения, Ангал Лимон може бъде използван при бременност и кърмене. Информирайте Вашия лекар, че приемате това лекарство.Шофиране и работа с машини

Не са необходими специални предпазни мерки.Ангал Лимон съдържа сорбитол и аспартамАнгал Лимон съдържа сорбитол. Ако Вашия лекар Ви е казал, че имате непоносимост към някои видове захар, свържете се с Вашия лекар преди да използвате това лекарство. Сорбитолът може да има лек слабителен ефект. Енергийната стойност на сорбитола е 2,6 kcal/g.Ангал Лимон съдържа аспартам, който е източник на фенилаланин. Може да е вреден за хора с фенилкетонурия (метаболитно заболяване, което се характеризира с повишени нива на фенилаланин в кръвта). Как да използвате Ангал Лимон

Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.Това лекарство не трябва да се използва за дълъг период от време. Консултирайте се с Вашия лекар ако симптомите Ви не се повлияват или се влошават след 3-4 дни.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели