Алергозан Таблетки при хранителни алергии, алергичен ринит и конюнктивит, обрив и сърбеж по кожата, 25мг, 20бр.

Прод.код 1852 / Тегло 0.01 кг.

Марка
СОФАРМА | SOPHARMA
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 80 оценки)
6,19 лв.
Запази в любими Запази в любими

Всеки, които е хапан от комари или други насекоми е запознат с алергозан като продукт, дали под форма на гел или като таблетка. Това е така понеже алергозанът е изключително ефикасен, надежден и достъпен начин за третиране на ухапвания от насекоми и възпаленията на кожата.

Алергозан ТБ 25МГ Х 20 е лекарствен продукт на основата на хлоропираминов хидрохлорид, което е вещество често намиращо се в повечето антихистаминови медикаменти.

Това са клас лекарства с предвидено ползване за прекратяване на алергични реакции, като те могат да варират от реакции с храна, сезонни алергии, ухапвания от насекоми и много други.

Какво представлява Алергозан ТБ 25МГ Х 20

Алергозан ТБ 25МГ Х 20 е антихистаминов продукт за перорално приложение. Не се изисква лекарско предписание за индивиди над 14 годишна възраст и се прилага според спецификите в листовката.

Неговият ефект е вътрешен, като таблетъчната форма на алергозана е най-вече насочена към намаляването на алергични реакции на хранителна основа.

Продуктът е на основата на хлоропираминов хидрохлорид, което е вещество свързващо се с имунния отговор на организма при ринит, алергичен ринит, хранителна алергия или ухапване от насекоми.

То намалява риска от навлизане в анафилактичен шок като ограничава рестрикцията на дихателните пътища.

Ако сте в риск от сериозна алергична реакция от най-често срещаните алергени, то тогава е добра идея да разполагате със специализирано за вас лекарствено вещество, което да облекчи алергичната реакция.

Защо понякога е добра идея да взимате Алергозан на таблетки

Причината Алергозан да е толкова често ползван продукт е поради неговата лекота за организма и фактът, че е се метаболизира доста бързо от организма. Това означава, че облекчителните му ефекти се усещат сравнително бързо.

Той намалява подуването, ограничава симптомите на видът алергия, която имате, както и ограничава вероятността за появата на анафилактичен шок в организма.

Неговата полезност е най-добре разбрана както при възрастни така и при деца, като приложението му е за по-широко обхватни алергични реакции, сезонна хрема и прочее.

За да сте сигурни, че този продукт е безопасен за вас, е задължително да се консултирате с професионален фармацевт или лекар. Желателно е да прочете листовката преди употреба.

Как AptekaMedea.bg Ви гарантира вашата сигурност

Начинът, по който AptekaMedea.bg гарантира сигурността на своите клиенти, е с щателните проверки, които правим за всеки продукт.

Нашата роля като качествен контрол на продуктите в нашите физически филиали и интернет страницата ни, е особено важна и ценна за всеки, които търси по-добър и сигурен начин да подобри своето здраве.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах