Алергозан, Крем при ухапване от насекоми, обрив и сърбеж по кажата, 18гр.

Прод.код 1853 / Тегло 0.03 кг.

Марка
СОФАРМА | SOPHARMA
Оценка на продукта
4.00 от 5 ( 81 оценки)
7,99 лв.
Запази в любими Запази в любими

Алергозан Крем 18Г е лекарствен продукт на основата на хлоропирамипа, което е антихистамин с външно въздействие. Лекарството се ползва най-вече за външно приложение, при алергични реакции на кожата, ухапвания от насекоми, раздразнения и сънна алергия.

То идва под формата на безцветен крем, който има успокояващ ефект над раздразнената кожа, като почти мигновена успокоява ухапвания от насекоми, в това число комари, мухи, паяци и прочее.

Защо толкова много хора избират Алергозан Крем 18Г

Причината много семейства да избират Алергозан Крем 18Г като техния антихистамин, е понеже той има бърз ефект над засегнатото място, като не причинява допълнителни раздразнения.

Съдържанието на лекарството е леко за тялото, то се метаболизира от черния дроб след като бъде попито от подкожните тъкани, пренесено из тялото чрез кръвта.

Филтрира се от черния дроб и се изкарва от организма чрез отделителната система, като периодът на полуразпад на основната антихистаминова съставка (хлоропирамипа), е доста кратък.

Клинични изследвания с индивиди над 14 годишна възраст посочва, че третирането на кожни алергични реакции е напълно безопасно за организма. Вие можете да използвате този продукт освен ако нямате предпоставки за хиперчувствителност към хлоропирамипа.

На какво се дължат силните облекчителни ефекти на този крем

Причината този продукт да е толкова ефикасен в прекратяването на симптомите на алергичната реакция от ухапването на насекоми, е заради два основни фактора:

  • Основната съставка – хлоропирамипа;
  • Успокояващият кожата разхлаждащ крем.

Продуктът се прилага външно като ако не видите ефекти от употребата му до 7 дни след началото на употребата, е нужно да се свържете с вашия лекар.

Причината за липсата на ефективността може да е многостранна или самото ухапване от насекомо да е резистентно на този конкретен вид антихистамин.

Да се използва възможно най-скоро след забелязване на алергичната реакция, като на ден могат да се ползват до 1 грам.

Усвояването на лекарството в кожата зависи от температурата на кожата, порите и много други фактори, затова е добре да се разнесе добре не само върху засегнатото място, но и в околността.

Втриването на алергозана в кожата подпомага затоплянето на кожата и мястото, което ускорява усвояването и гарантира добро наслояване на антихистаминовите съставки.

Прекратете дискомфорта с AptekaMedea.bg

Дискомфорта може да е временен, но защо въобще да му даваме свободата да ни пречи, когато можем да закупим правилните лекарствени продукти от AptekaMedea.bg.

Възползвайте се от селекцията на аптека „Медея” още днес и прекратете дискомфорта, от какъвто и характер да е той, с лекота и гаранция за качество на избраните продукти.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах