Подробно търсене

АЙ УАЙТ | iWHITE ИНСТАНТ КОМПЛЕКТ ЗА НЕЗАБАВНО ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИТЕ ГЕЛ-ШИНИ Х 10

Кат. номер 73532

Кратко описание
АЙ УАЙТ ИНСТАНТ КОМПЛЕКТ ЗА НЕЗАБАВНО ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИТЕ ГЕЛ-ШИНИ Х 10 / IWHITE INSTANT Комплектът за професионално избелване на зъбите в домашни условия за моментален ефект, съдържа революционно нов избелващ гел с клинично доказани безвредност и незабавна ефективност.
Производител
СИЛФАР
Марка АЙ УАЙТ | iWHITE
0 от 5
39,99 лв.
Запази в любими

Описание

АЙ УАЙТ ИНСТАНТ КОМПЛЕКТ ЗА НЕЗАБАВНО ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИТЕ ГЕЛ-ШИНИ Х 10 / IWHITE INSTANT

Комплектът за професионално избелване на зъбите в домашни условия за моментален ефект, съдържа революционно нов избелващ гел с клинично доказани безвредност и незабавна ефективност. Бързият ефект се забелязва веднага след първото прилагане, а благодарение на иновативна система в една стъпка активно се премахат петната и зъбите се заздравяват. Комплектът е много удобен и лесен за носене и употреба и се състои от 10 меки и гъвкави гел-шини, които прилягат добре към зъбите. Не се изисква почистване или изваряване на гел-шините, както и използване на четки или спринцовки за прецизно измерване на гела.

Също така не е необходимо да се използват и специални пасти за зъби или води за уста. iWhite Instant гел-шините имат един универсален размер и са в индивидуални опаковки. Използване им става в домашни условия и отнема само 20 минути на ден за бърз резултат и прави зъбите до 8 нюанса по-бели.

Гел-шините може да се използват и от време на време или когато се сметне, че е необходимо. За силен и ослепителен резултат е необходимо да се използват в продължение на 5 последователни дни.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели