Емолиентен спрей за тяло, 200мл, A-derma Exomega Control

Прод.код 85072 / Тегло 0.26 кг.

Марка А-ДЕРМА | A-DERMA
Оценка на продукта
4.85 от 5 ( 99 оценки)
37,39 лв.
Запази в любими Запази в любими

A-Derma Exomega Emollient Spray е емолиентен спрей срещу разчесване за суха кожа, склонна към атопия. Подходящ за лице и тяло. Предназначен за новородени, деца и възрастни. Продуктът контролира усещането за раздразнение. 

Успокоява с ефикасност срещу разчесване до 48 часа. Има лека формула, която бързо се нанася, попива и дава възможност за директно обличане. Може да се използва при наклон под всеки ъгъл. Удобен за приложение при пътуване, след спорт, след игра на детето и други. 

Серията Exomega Control на A-DERMA е предназначена за грижа и хигиена за атопична суха кожа. Продуктите съдържат 95% съставки от натурален произход. Специалните формули имат имунорегулиращи и антииритативни свойства, които действат срещу разчесване и успокояват кожата. 

Патентовият комплекс Filaxerine на лабораторията обгрижва и възстановява естествената кожна бариера. Формулите на продуктите са максимално толерантни, което ги прави подходящи още от първия ден на раждане.

Дерматологични Лаборатории A-DERMA (А-ДЕРМА) са пионери в дерматологията с растителна козметика. Те развиват изкуството за грижа за уязвима кожа повече от 30 години, благодарение на уникалната си активна съставка Овес Rhealba®, която балансира, успокоява и възстановява кожата. 

Продуктът се предлага в опаковка от 200 мл.

Действие на Емолиентен спрей за тяло, 200мл, A-derma Exomega Control

  • За суха кожа, склонна към атопия
  • Подходящ за лице и тяло
  • Предназначен за новородени, деца и възрастни
  • Контроли усещането за раздразнение
  • С лека формула
  • Нанася се и попива бързо
  • Без парабени
  • Дерматологично тестван продукт 

AptekaMedea.bg с ефективно решение за Вашата кожа

Експертите на Аптеки Медея съветват да следвате нуждите на Вашата кожа и да подберете подходящи продукти с високо качество, за да изглеждате и да се чувствате добре. 

В нашата онлайн аптека ще откриете богата гама от висококачествени продукти на ниски цени! За бърза и удобна доставка поръчайте от AptekaMedea.bg 

Начин на употреба:

Нанасяйте веднъж дневно. Напръскайте кожата от 15 cm разстояние. Не пръскайте в близост до очите.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа. Важи само за град София.

Разбрах