Подробно търсене

А-ДЕРМА ЕКСОМЕГА ГЕЛ ПОЧИСВАЩ 2В1 ЗА БЕБЕТА 200МЛ

Кат. номер 76464

Кратко описание
А-ДЕРМА ЕКСОМЕГА ГЕЛ ПОЧИСВАЩ 2В1 ЗА БЕБЕТА / A-DERMA EXOMEGA С EXOMEGA Емолиентен почистващ гел 2 в 1 за коса и тяло, A-DERMA предоставя на майките на децата с атопична кожа възможността да се насладят на банята, като всички родители, къпейки своите малки съкровища от глава до пети, забравяйки за момент патологията.
Производител
ПИЕР ФАБЪР
Марка А-ДЕРМА
0 от 5
19,89 лв.
Запази в любими

Описание

А-ДЕРМА ЕКСОМЕГА ГЕЛ ПОЧИСВАЩ 2В1 ЗА БЕБЕТА / A-DERMA EXOMEGA

С EXOMEGA Емолиентен почистващ гел 2 в 1 за коса и тяло, A-DERMA предоставя на майките на децата с атопична кожа възможността да се насладят на банята, като всички родители, къпейки своите малки съкровища от глава до пети, забравяйки за момент патологията.

И защото къпането трябва да бъде и момент на споделено удоволствие, гелът е с деликатен аромат и пяна, галеща бебешката кожа.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уеб сайт, имате възможност да изберете кои куриерски услуги да ползвате. Аптека Медея работи със Спиди и Еконт, като доставката на продукти под 1 кв. е 3,90 лв. до всяка точка в България. Ако поръчате продукти над 40 лв, предлагаме безплатна доставка. Освен това, може да изберете да вземете продукт от близка до Вас аптека. При завършване на процеса по пазаруване просто изберете опцията "На място в аптека" и след това посочете в коя аптека желаете да вземете Вашите продукти.

Сподели