Подробно търсене

А-ДЕРМА | A-DERMA КРЕМ ЗА РЪЦЕ 50МЛ + СТИК 4ГР

Кат. номер 80919

Кратко описание
A-DERMA, Интензивно възстановяващ крем за ръце, 50 мл.
Производител
ПИЕР ФАБЪР
Марка А-ДЕРМА
0 от 5
14,59 лв.
Валидна до 31.12.2020

Описание

A-DERMA, Интензивно възстановяващ крем за ръце, 50 мл.+ A-DERMA, Балсам-стик за устни, 4 гр.

A-DERMA, Интензивно възстановяващ крем за ръце, 50 мл., който ефективно подхранва и успокоява увредената кожа на ръцете.

 

Действие:

Благодарение на уникалната си формула обогатена с хидратиращ глицерин и ценната съставка - мляко от овес Rhealba, Интензивно възстановяващия крем за ръце А-ДЕРМА хидратира, успокоява и омекотява кожата в дълбочина, създавайки лек защитен филм. Възстановява хидролипидния филм на кожатакато ограничава повторно изсушаване на кожата на ръцете. Витамин E осигурява защита срещу свободните радикали. С приятна, топяща се текстура, този крем незабавно попива в кожата, оставяйки ръцете кадифено меки и нежни на допир.

 

Начин на употреба:

Нанесете малко количество от продукта върху ръцете и масажирайте внимателно, докато попие. Нанасяйте толкова често, колкото е необходимо.

 

Състав:

Активни съставки - екстракт /мляко/ от кълнове овес Rhealba, растителен глицерин, витамин Е, уреа.

 

Опаковка: 50мл

A-DERMA, Балсам-стик за устни, 4 гр., за сухи, напукани и наранени устни. С приятен аромат.

 

Действие:

Възстановява увредената кожа. Дълготрайна хидратация, подхранване и комфорт. Защита от външни агресии, които водят до изсушаване на устните. Дарява мекота и комфорт за устните.

 

Начин на употреба:

Нанасяйте толкова често, колкото е необходимо.

 

Състав:

Екстракт /мляко/ от кълнове овес Rhealba, витамин Е.

 

Опаковка: 4гр.

 

Моля, прочетете листовката преди употреба! Консултирайте се с вашия лекар.

Все още няма коментари за този продукт.

За да оцените или коментирате, трябва да се регистрирате или влезнете в профила си , ако вече сте регистрирани!

Когато пазарувате продукти от нашия уебсайт, имате възможност да изберете, кои куриерски услуги да ползвате. Онлайн Аптека Медея работи с куриерските фирми Спиди и Еконт за доставки на територията на България , както и със собствена логистика Медея за доставки на територията на гр.София.

Условия за доставка  с логистика Медея:

-  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева – БЕЗПЛАТНА, независимо тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни  дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за доставка при покупка с обща стойност под  50 лева – 3,90 лева, независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и се доставя до 48 часа от приемането на поръчката и важи само за територията на гр.София.
-  Цена за Експресна Доставка  до  120 минути  - 12,00 лева , независимо от тежестта и обема на поръчката. Изпълнява се в делнични работни дни от 09:00 до 17:30 часа и важи само за територията на гр.София.

 Условия за доставка с Еконт или Спиди:

 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност над 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА.
 -  Цена за доставка при покупка с обща стойност под 50 лева и общо тегло на пратката до 1,00 кг. – 3,90 лева до офис на куриерска фирма.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  1,01 кг.  до 2,00 кг. - 5,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  2,01 кг.  до 4,99 кг. - 7,49 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  5,00 кг.  до 12,00 кг. - 11,99 лева, независимо от стойността на поръчката.
 -  Цена за доставка при покупка с  общо тегло на пратката от  12,01 кг.  до 19,99 кг. - 14,99 лева, независимо от стойността на поръчката.

 

 

Сподели